Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Rudawy Starzec niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 18:34
no widzisz...a Lucjan ich broni....;D
popiera ich i gotów rzucać się tutaj ''rejtanem'' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 18:54
~~Rudawy Starzec napisał(a): no widzisz...a Lucjan ich broni....;D

~~Niebieskoszary Żywotnik - Janusz to jest partner z którym powinieneś dyskutować , Twój poziom .
Lucjan ma swoje poglądy niezmienne od lat , Ty nie masz żadnych , powtarzasz to co usłyszysz od publicystów z ul Wiertniczej , zaprzeczasz to co pisałeś o Tusku i jego powrocie z emigracji , poszukaj w archiwum Bolca znajdziesz swoje wpisy , " psalmy pochwalne " na jego cześć .

~~Niebieskoszary Żywotnik niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 19:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): no widzisz...a Lucjan ich broni....;D

~~Niebieskoszary Żywotnik - Janusz to jest partner z którym powinieneś dyskutować , Twój poziom .
Lucjan ma swoje poglądy niezmienne od lat , Ty nie masz żadnych , powtarzasz to co usłyszysz od publicystów z ul Wiertniczej , zaprzeczasz to co pisałeś o Tusku i jego powrocie z emigracji , poszukaj w archiwum Bolca znajdziesz swoje wpisy , " psalmy pochwalne " na jego cześć .

A jaki jest twój poziom?
Skoro ich popierasz to jesteś współwinny śmierci 200tys osób które zmarły podczas pseudopandemii z powodu braku dostępu do opieki medycznej.
~~Tylko Konfederacja niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 19:36
Webera , lewaków. zboczeńców , eurokołchoz i jewro do budy.
PiS udaje ze wygra bez nas. My swoje wiemy i poczekamy . Będzie rząd Konfederacja PiS.
~~Brązowopłowy Sumak niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 19:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Starzec napisał(a): no widzisz...a Lucjan ich broni....;D

Lucjan... a wskaż tu jakiegoś ''partnera'' z którym ty jesteś w stanie podyskutować? ...ty masz swoje ''poglądy ''?
twoje ''poglądy '' Lucjan raczej nigdy nie były twoimi...
kiedyś to były poglądy ''solidaruchów'' dzisiaj piSSdzielskie...;D ...jedne i drugie ci narzucono a ty to ''łykłeś'' jak bocian zdechłą żabę ...;D
wracając do Tuska...mogłem i pisałem o nim w pozytywach ale kłamiesz Lucjan że kiedykolwiek napisałem że kiedy on wróci ''zrobi porządek'' ;D ...pisałem że on też nie ma czarodziejskiej laseczki ,machnie i pstryk -wszystko się zmieni ...
on nie ma takiej różdżki a ja nie mam kryształowej kuli bym mógł takie coś pisać...

ja nie muszę nic szukać w archiwum ''bolca'' bo pamięć mi nad wyraz dopisuje...;D
ja Lucjan w przeciwieństwie do ciebie trzeźwo myślę i równie trzeźwo oceniam to co się dzieje ...
ty tego nadal nie potrafisz bo się boisz ze twoja kolejna ''legenda '' upadnie...

Lucjan może ty się odważysz....;D jak to było z tymi chęciami zlikwidowania Senatu że piSSdzielce byli temu przeciw a SLD i PO byli za jego likwidacją?
odpowiesz?
12 sierpnia 2023r. o 19:44
~~Tylko Konfederacja napisał(a): Będzie rząd Konfederacja PiS.

rząd? chyba nie(rzad) ;D
14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 20:22
~~Brązowopłowy Sumak napisał(a): Lucjan może ty się odważysz....;D jak to było z tymi chęciami zlikwidowania Senatu że piSSdzielce byli temu przeciw a SLD i PO byli za jego likwidacją?

Zapoznaj się dokładnie z tym tematem , jedno jest prawdą PiS nie był za likwidacją Senatu tłumacząc to Polską tradycją parlamentu dwuizbowego .
PO było za likwidacją Senatu kiedy nie rządzili i nie mieli większości konstytucyjnej aby to przeprowadzić było to w roku 2005 .

" Po przejęciu władzy w 2007 roku Platforma Obywatelska nadal werbalnie popierała likwidację Senatu, ale tłumaczyła, że brak jest jej większości konstytucyjnej niezbędnej do likwidacji izby wyższej. Co ciekawe, gdy w drugiej kadencji PO mogło znaleźć taką większość - likwidację Senatu skłonni byli poprzeć politycy SLD, Twojego Ruchu, PSL i Solidarnej Polski, wówczas przeciwko zlikwidowaniu wyższej izby parlamentu zaczęli protestować senatorowie PO."

https://www.rp.pl/polityka/art9174071-po-i-sld-chcialy-likwidacji-senatu-pis-byl-przeciw .

Janusz uwielbiasz fałszować mój życiorys , powtarzasz się do znudzenia pisząc co ci ślina na język przyniesie , jak Ciebie to bawi baw się dalej .
Powtórzę się po raz ostatni , byłem i jestem związkowcem nie związany z żadną partią , zagłosuję na każdą która przedstawi program odpowiadający związkowcowi i wolnościowcowi .

Tusk i cała ta totalna opozycja jest za władzą eurokratów nad Polską , nasi totalni europosłowie są na usługach Niemiec ale Tobie tego publicyści z Wiertniczej nie powiedzą .

Wracam do Igi , jest ciężko .
12 sierpnia 2023r. o 20:37
tak to teraz tłumaczysz no i fajnie...
a jak to teraz wygląda? przecież ''przez ostatnie osiem lat...'' itd...
a przypomnij tu jak to mkkwacz był za likwidacją immunitetów a teraz...;D

co stoi przeciw temu by teraz mając większość parlamentarną zrobić ''ustawkę '' i to przegłosować?...czyżby strach przed tym że wielu piSSdzielców musiało stanąć przed sądem i prokuraturą?

Lucjan ...a co ja mam do twojego życiorysu który ty tu sam napisałeś i sam go opisywałeś? ;D
a skoro sam piszesz o tym że ''fałszuję '' twój życiorys to przypominam ci że sam tu mój pisałeś ...

Iga ma ciężko? ...chyba więc dobrze obstawiłem...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza