Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Rysiu niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:07
Jasiu boisz się referendum?:)
Przyznaj się :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowopłowy Sumak niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowopłowy Sumak napisał(a): a przypomnij tu jak to mkkwacz był za likwidacją immunitetów a teraz...;D

co stoi przeciw temu by teraz mając większość parlamentarną zrobić ''ustawkę '' i to przegłosować?...czyżby strach przed tym że wielu piSSdzielców musiało stanąć przed sądem i prokuraturą?

Znów nie piszesz prawdy , PiS złożył wniosek do Sejmu o likwidację immunitetu , opozycja jest przeciw , do tego aby wniosek mógł być procedowany potrzebna jest zmiana w konstytucji na to musi wyrazić zgodę 2/3 posłów , PiS takiej większości nie ma , opozycja nie wyraża zgody na zmiany w konstytucji .

Iga walczy , mam nadzieję że źle obstawiłeś - życzę abyś się pomylił .

złożyli wniosek? ;D
nie mają większości? ...a w innych przypadkach mają? ;D
myślisz że jak Iga wygra to się załamię?...to tylko siedem złotych przepadnie z jednego kuponu ...
drugi gdzie obstawiłem jej wygraną da mi całkowity zwrot tego co dzisiaj wydałem na kupony...;D
~~Płomienisty Bluszczyk niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:10
Jasiu dobrze wie że jego ostatnie wybory będą przegrane .
14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 21:16
~~Brązowopłowy Sumak napisał(a): chodzi mi o chwilę kiedy pojawiłeś się tu jako już zalogowany...przypadek? ...nie sądzę .

Janusz dziś się pojawiłem bo zrobiłem sobie wolne , robię kapitalny remont kuchni , wymieniłem cztery okna w pokoju i dwa w kuchni , już założyłem instalacje wodną ,elektryczną i kanalizację , skończyłem kładzenie tynków , teraz MP 75 i płytki .
Znikam ponownie na dłuższy czas , a Ty snuj nadal swoje domysły .
Dobranoc .
W wolnych chwilach czytam posty , były zaczepki skierowane do mnie , nie było czasu jak dziś na odpowiadanie .
~~Brązowopłowy Sumak niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:20
no widzisz Lucjan...
ty masz zajęcie a i ja nie narzekam na ich brak...;D
rano do kawki popiszę co nie co i ...kiedy wracam do domu czytam to co ktoś pisze jakbym ja to pisał...
bywa zabawnie...'D

a kupn właśnie ''wszedł '' Lucjanie więc twoje ''życzenia'' poszły w piSSdu...;D
~~bzyk niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:22
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowopłowy Sumak napisał(a): chodzi mi o chwilę kiedy pojawiłeś się tu jako już zalogowany...przypadek? ...nie sądzę .

Janusz dziś się pojawiłem bo zrobiłem sobie wolne , robię kapitalny remont kuchni , wymieniłem cztery okna w pokoju i dwa w kuchni , już założyłem instalacje wodną ,elektryczną i kanalizację , skończyłem kładzenie tynków , teraz MP 75 i płytki .
Znikam ponownie na dłuższy czas , a Ty snuj nadal swoje domysły .
Dobranoc .
W wolnych chwilach czytam posty , były zaczepki skierowane do mnie , nie było czasu jak dziś na odpowiadanie .

Lucek ,dla kogo ,przeca ty rówieśnikiem szczerbatego trupa jesteś .Do grobu to zabierzesz ? Na biedne dzieci byś tą kasę oddał , tyle żeście zaju***i , z Bogiem na ustach
14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 21:29
Iga przegrała , Janusz wygrał , Janusz masz problem ze zrozumieniem co to jest zwykła większość a co większość konstytucyjna potrzebna do zmian w Konstytucji w której jest zapisany parlament dwuizbowy .
Policz ilu posłów potrzeba aby było 2/3 głosujących za zmianą .

Dopisane 12.08.2023r. o godz. 21:29:

~~bzyk , co ciebie skłoniło że publicznie pokazujesz swoje odczłowieczenie , jakim bydlakiem trzeba być aby pisać to co ty .

Zdrowia życzę , na rozum za późno .
~~zdradziecka morda niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:39
M21W2 napisał(a): Iga przegrała , Janusz wygrał , Janusz masz problem ze zrozumieniem co to jest zwykła większość a co większość konstytucyjna potrzebna do zmian w Konstytucji w której jest zapisany parlament dwuizbowy .
Policz ilu posłów potrzeba aby było 2/3 głosujących za zmianą .Dopisane 12.08.2023r. o godz. 21:29:~~bzyk , co ciebie skłoniło że publicznie pokazujesz swoje odczłowieczenie , jakim bydlakiem trzeba być aby pisać to co ty .

Zdrowia życzę , na rozum za późno .

Xuju a twój szczerbaty idol o Tuku, jako wrogu narodu Polskiego, to tak z katolickiej miłości ? Ty odczłowieczony , zakłamany katoliku.Oby ci sie te płytki nie przykleiły.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza