Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 20:48
Janusz byłem głupcem pisząc o Tobie bzdury , dla mnie i myślałem że dla Ciebie też jest to niechlubna przeszłość , pomyliłem się co do Ciebie , nadal bredzisz .

Po tym co piszesz o mnie informacje wyssane z palca zaczynam wierzyć że tak samo robisz w odniesieniu do Przemka i kilku innych co tu pisali zalogowani .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 20:50
Jasiu poznałem Klaudię, przyszła i na........La cały czas że będzie głosować na Tuska bo chce do 67 lat żeby jej Tusk podniósł wiek emerytalny, a bluzga na prawo i lewo aż "chadko słuchać",
Jasiu ty to lubisz?
~~Tylko Konfederacja niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 20:56
Konfa zrobi ze wszystkimi porządek. Polska dla Polaków , Afryka dla lewaków. Zboczeńców , kołchozników pogoni . Nigdy eurokołchozu, nigdy obcej waluty , Polska dla Polaków .
~~Jasnobrązowy Miskant niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 20:58
~~Tylko Konfederacja napisał(a): Konfa zrobi ze wszystkimi porządek. Polska dla Polaków , Afryka dla lewaków. Zboczeńców , kołchozników pogoni . Nigdy eurokołchozu, nigdy obcej waluty , Polska dla Polaków .

No i prawidłowo, tylko tego tam Wiplera czy jak mu tam i tego co Putina od jego ekscelencji nazywa czeba czeba zbadać
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:00
Czeba odsunąć PIS i będzie raj.
A program? No Weber spóźnia się z wysyłką ;)
~~Rysiek niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:01
Co tam Jasiu ?:) Przysypiasz?:)
14240
M21W2
12 sierpnia 2023r. o 21:03
~~Brązowopłowy Sumak napisał(a): a przypomnij tu jak to mkkwacz był za likwidacją immunitetów a teraz...;D

co stoi przeciw temu by teraz mając większość parlamentarną zrobić ''ustawkę '' i to przegłosować?...czyżby strach przed tym że wielu piSSdzielców musiało stanąć przed sądem i prokuraturą?

Znów nie piszesz prawdy , PiS złożył wniosek do Sejmu o likwidację immunitetu , opozycja jest przeciw , do tego aby wniosek mógł być procedowany potrzebna jest zmiana w konstytucji na to musi wyrazić zgodę 2/3 posłów , PiS takiej większości nie ma , opozycja nie wyraża zgody na zmiany w konstytucji .

Iga walczy , mam nadzieję że źle obstawiłeś - życzę abyś się pomylił .

~~Brązowopłowy Sumak niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 21:04
M21W2 napisał(a): Janusz byłem głupcem pisząc o Tobie bzdury , dla mnie i myślałem że dla Ciebie też jest to niechlubna przeszłość , pomyliłem się co do Ciebie , nadal bredzisz .

Po tym co piszesz o mnie informacje wyssane z palca zaczynam wierzyć że tak samo robisz w odniesieniu do Przemka i kilku innych co tu pisali zalogowani .

tak Lucjan ...to były bzdury i się ze wszystkim zgadzam...
tylko prześledź temat i spróbuj z ostatnich postów wyciągnąć sensowny wniosek...

chodzi mi o chwilę kiedy pojawiłeś się tu jako już zalogowany...przypadek? ...nie sądzę ....;D
ja tu odpisałem komuś kto się chciał zabawić twoim kosztem i zrobił to dosyć skutecznie skoro natychmiast się pojawiłeś...

dajesz się Lucjan podpuszczać jak małe dziecko ...;D
dlatego bardzo często piszę czy to do ''ciebie'' czy to do ''jurka'' --''dobrze piszesz'' ;D

napiszę ci coś więcej a co powinieneś przemyśleć...
jestem prawie pewien że macza w tym paluchy twój przyjaciel z koziej wólki ...kiedyś i to to wyjdzie na wierzch ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza