Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jasnofioletowy Liliowiec niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 2:26
Wychodź na to że ten Tusk chce tą Platformę roz krec ...c od środka .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnożółty Kocanki niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 2:34
~~Junta napisał(a): Na zjeździe PiS
Profesorzy , naukowcy ,przedsiębiorcy ,bankowcy
Na manifestacjach PO-Koalicji
Degeneraci , krzykacze ,chołota , komuniści
hahahah... profesorzy po uczelni rydzyka, naukowcy od Macierewicza, bankowcy od morawieckiego kłamcy... no elyta samych kryształów... ***** ***
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 8:03
~~Junta napisał(a): Na zjeździe PiS
Profesorzy , naukowcy ,przedsiębiorcy ,bankowcy
Na manifestacjach PO-Koalicji
Degeneraci , krzykacze ,chołota , komuniści

a ty to zapewne w tych pierwszych...nie dziwi mnie to skoro wyborcy piSSdzielców to ludzie o podstawowym ''wykształceniu''
a twoja ''chołota''(sic!) to twoja wizytówka...;D
30 sierpnia 2023r. o 8:42
~~Lex Jan napisał(a): wiem że nie śpisz Janie mam odpowiedz na często zadawane pytanie …
"Lex Tusk". PiS zgłosiło kandydatów do komisji
Klub Prawa i Sprawiedliwości zgłosił 9 kandydatów do komisji ds. badania wpływów rosyjskich - poinformował dyrektor Centrum Informacyjnego Sejmu. Żaden inny klub parlamentarny tego nie zrobił. Sejm w środę wznowi obrady i niewykluczone, że wybierze członków komisji.

pewnie czkawki dostaniesz Janie …;)

poważnie?...mają już CZŁONKÓW? ;D
jesteś w stanie ich wymienić?...czy czkawka ci nie pozwoli?
ja słyszałem o cenckieewiczu i w sumie mnie to nie dziwi a pokazuje tylko to że już od oszustów zaczynają ...;D

teraz w pośpiechu bo widzą że kilka ich pomysłów piSSdzielcom nie wypaliło szukają nowego ''napędu'' stąd tak nerwowa reakcja elżbietki ''ojom '' i ponaglenie a przecież nie tak dawno rysio ''zombie'' wprost mówił że ''komisja'' nie powstanie w tej kadencji...zresztą nie tylko on ...;D
mnie w sumie nie dziwi ruch ''opozycji'' nie chcącej brać udziału w tej ''szopce''
było by to dla mnie niezrozumiałe wtedy gdyby zachowana tam była równowaga w liczbie CZŁONKÓW ;D ale przy przewadze jednej strony to byłby kabaret...

i to będzie kabaret...;D
~~Jurko61 niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 9:12
Kabaret to zaczyna się ponownie w Brukseli
zauważ Janusz nie było kandydatów do komisji
była cisza , PiS informuje o coraz bliższym powstaniu komisji , Bruksela uważa to za niezgodne z prawem Unijnym … wspominając coś o przedawnieniu ….
Janusz kto doniósł …..?
zacznij zauważać kto ma w tym interes …
tego czytać się nie da co tu wypisujecie …
sam bardzo dobrze wiesz ile to twoich
przewidywań się nie spełniło …
a o węglu już nie wspomnę ….
Janusz to co jest w Niemczech normalnością
u nas ewenementem …
zauważ nie zaprzeczając jak umacniają się
partie prawicowe w Europie …

30 sierpnia 2023r. o 9:26
~~Jurko61 napisał(a):
no nie było i co?...nagle wyskoczyli jak ''królik z kapelusza'' :D
Bruksela od początku była krytyczna w sprawie tej ''komisji''...później dołączyli ''yankee''

o jakim ''donoszeniu '' piszesz?
czy moje przewidywania się nie spełniły? węgiel?...poczytaj jak do dnia dzisiejszego składy zalega setki czy tysiące ton tego ''węgla'' którego samorządy nie chcą kupować pomimo że z ceny zjechano...dlaczego?...poczytaj sobie o jego jakości...;D

partie prawicowe się umacniają?
uważasz że to dobre? ...pod jakim względem?...dla kogo?
~~Julek niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 9:53
Magiczna liczba 14.4. PiS podaje, że tyle wynosiła stopa bezrobocia za Tuska. Tak, przez 3 miesiące, 10 lat temu! Natomiast się nie chwali, że tyle samo wyniosła inflacja. Nie, nie 10 lat temu, ale w tylko w tym roku, a skumulowana to 47%. 1000 zł z 2016 to dziś 530 zł.
A gdy spojrzy się na skumulowany wzrost cen żywności to ponad 60%
30 sierpnia 2023r. o 10:01
o tym cicho sza....;D
teraz obnaża się kolejne oszustwo ''matołusza'' który zapewnia o powrotach Polaków do kraju a GUS to prostuje określając to jako oszustwo i manipulację ...
nie ma i nie będzie tu jednego dnia by nie obnażano łgarstw piSSdzielców ...
oni wiedzą że ich ''titanik '' tonie ...chwycą się każdego oszustwa by poprawić swoje sondaże ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza