Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bubu niezalogowany
2 września 2023r. o 20:08
He he he Jurko nie głosujcie na Mejzę
tylko lepiej na tego Łajze z Brukseli
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nadżółkły Rącznik niezalogowany
2 września 2023r. o 20:16
~~Cynamonowy Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Z czystym sumieniem i z wielką ochotą jak i moja przeszło 100-osobowa rodzina będziemy głosowali na pana Mejzę.
Naszym zdaniem zrobił więcej dla dzieci niż Owsiak.

I po co bury ciulu podpisujesz się za kogoś kim nie jesteś , nie byłeś i nigdy nie będziesz
Filemonie , pamiętaj stare zasady jeżeli o tobie mówią źle jest to oznaka że o sobie nic nie mogą powiedzieć bo buce tylko z bunkra atakują lub poddasza ….

a ty to zapewne piszesz z apartamentu...HAHAHAHA
tylko dlaczego łazienka metr na metr a kuchnia ''ślepa''? ;D

z ''zasadami '' się znalazł...;D a ''buc'' jakby nie dostrzegał że tez ''bunkra'' pisze...;D
14240
M21W2
2 września 2023r. o 20:28
~~Nadżółkły Rącznik napisał(a): Lucjan po co brniesz?...nie wiem...ty jesteś niczym ''kamikadze''
ty naprawdę wierzysz w to co mówił mkkwacz że nikt nikomu nie wmówi o białym i czarnym...;D...a tobie wmówiono i teraz innym coś chcesz wmawiać...

Lucjan ...napisałem ci że Borowczak to miernota i oszust człowiek bez gruntownego wykształcenia i to prawda jeśli zrozumiesz jak to się ma do kolejnych zajmowanych stanowisk...
a skoro tak to odpowiedz mi Lucjan jak to się wszystko ma do punktu 11 tych ''porozumień'' jakie podpisywała ''s''
odpowiesz?
i jak to się ma by koleżce elektrykowi Oleszkowi załatwił dyrektorski fotel? ...wiesz kim był Oleszko?

teraz pieprzysz tu o tym że to Borowczyk jest z PO ....
A GDZIE ZACZYNAŁ KARIERĘ TWÓJ ''MATOŁ-USZ''? ;D

Tu jest prawdziwy życiorys Borowczaka , wkleiłem, kłamstwa Janusza aby pokazać jakim cynicznym kłamcą jest Janusz , jak wiecie nie jestem zwolennikiem PO .

https://platforma.org/pl/people/wladze-krajowe/jerzy-borowczak#0

2 września 2023r. o 20:45
bzdura i fałsz Lucjan...;D
to nie jest życiorys...to co najwyżej notka biograficzna...;D
notka sklecona na użytek propagandy ...

ale w sumie...mogę ci z drugiej strony podziękować za ten link Lucjan...
bo czy nie pokazuje on jakim to jest prawym człowiekiem ten Borowczak?

czyż nie? ;D

szkoda tylko Lucjan że ten wizerunek burzy np. fakt wspólnej fotki z Rakowskim którego dawni twoi koledzy partyjni nazwali ''grabarzem stoczni'' ;D

'''J.S. Borowczak „legenda Solidarności” podczas przyjacielskiego spotkania z tow. M.F. Rakowskim, „legendą PZPR”, nazywanego przez stoczniowców „grabarzem Stoczni Gdańskiej”.''

to podpis pod zdjęciem a zdjęcie w sieci Lucjan...;D
~~Stefek niezalogowany
2 września 2023r. o 20:54
Gdy do Jana dzwonisz z rana ta
łachudra wciąż zaspana , kielnia
w wiadrze nie umyta klej ma jeszcze na
kopytach płytki też porozrzucane
zasnął pewnie gdzieś nad ranem
w klawiaturę nos wciśnięty pewnie PiSem
był zajęty nowe bzdury wymyślając wręcz przy kompie zasypiając , taki to nasz Burczymucha co czaruje jak go słuchasz ….

14240
M21W2
2 września 2023r. o 20:57
~~Nadżółkły Rącznik napisał(a): to podpis pod zdjęciem a zdjęcie w sieci Lucjan...;D

Tobie wystarczy zdjęcie w sieci aby napisać czyjś życiorys , aby oczernić człowieka , to cały TY Janusz .
2 września 2023r. o 21:03
nie pisz bzdur o ''życiorysach''
czytaj to co ci wkleiłem o Borowczaku i spróbuj to skomentować...'jak dasz radę ...;D
14240
M21W2
2 września 2023r. o 21:18
~~Nadżółkły Rącznik napisał(a): nie pisz bzdur o ''życiorysach''
czytaj to co ci wkleiłem o Borowczaku i spróbuj to skomentować...'jak dasz radę ...;D

Janusz zaliczyłem Borowczaka do solidaruchów i tu nie zmieniam zdania , może Ty nie wiesz że Gdańsk to miasto gdzie byli opozycjoniści prześcigają cię w przypisywaniu sobie zasług a oczernianiu innych byłych swoich kolegów , przeczytałeś artykuł Ryszarda Śnieżko i powtarzasz to co napisał , bardziej ze swojej działalności znany mi jest Borowczak , o tym Śnieżko wiem niewiele poza tym że przedstawiał się jako opozycjonista i że niedawno zmarł .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza