Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

3774
#Thorn nieaktywny
21 maja 2010r. o 20:16
massi2301 napisał(a): Pytanie do Thorna czy masz juz krewety w sklepie??o których mówiłeś jak zamawiałem pigmeje
??

Wszystko w piątek będzie 28.05.2010 duża dostawa choć teraz jest jeszcze dość spory wybór roślin ale coraz mniej :) już duża nowa dostawa się szykuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
22 maja 2010r. o 8:16
Posiadasz coś może z Tropheusów?
3774
#Thorn nieaktywny
22 maja 2010r. o 8:25
Detonator napisał(a): Posiadasz coś może z Tropheusów?

tak przyjdź i zobacz jeszcze wczoraj były :P a jak coś zawsze mam w ten sam dzień
4190
#Detonator nieaktywny
22 maja 2010r. o 8:46
Jakie posiadasz gatunki?Mnie interesuje IKOLA lub BEMBA
4032
#massi2301 nieaktywny
22 maja 2010r. o 15:44
Odwiedziłem niedawno nowy sklep, i bardzo mi się spodobał choć interes się dopiero rozkręca to powiem że wybór roślin ogromny,każdy gatunek ryby w osobnym i zadbanym zbiorniku,wiedza sprzedawcy ogromna naprawdę można się bardzo wiele dowiedzieć, wymienić poglądy, i co jeszcze jest imponujące to CENY których nie znajdziemy w ŻĄDNYM !! sklepie w B-c i na allegro:).Obsługa w każdej chwili służy pomocą i wiedzą,czego nie można powiedzieć o innych sklepach, i to jest dużym plusem,choć niewielki jak na razie lokal będzie to perełka w śród sklepów B-ca:)
3774
#Thorn nieaktywny
26 maja 2010r. o 7:25
Detonator napisał(a): Jakie posiadasz gatunki?Mnie interesuje IKOLA lub BEMBA

nie są to tanie ryby ale mogę je mieć bez problemu między 25-30 zł zależne od wielkości ale przeważnie już wybarwione. Jeżeli będziesz chciał zgłoś się do nas to załatwimy bez problemu przeważnie F1 lub zaraz po nich.
W piątek będą upragnione krewetki Amano czyli zjadacze glonów jeżeli ktoś ma z nimi problemy polecam te krewetki zjadają wszystkie glony i to w szybkim tempie. Będziemy mieli takie około 2,5 cm wielkości. Z nowości będzie jeszcze Neon zielony, oraz kilka innych fajniutkich rybek. Roślinek jeszcze trochę jest ale już powoli znowu trzeba zamawiać więc jeżeli czegoś szukacie dajcie znać.
4032
#massi2301 nieaktywny
27 maja 2010r. o 17:54
Neon zielony pieknie wyglada w akwarium ale jeden nie dojechał do domu;/
~sru niezalogowany
27 maja 2010r. o 19:41
Powiem tak jeżeli ktoś kupuje ryby w ten sam dzień albo w sobote to nie wie co czyni.Ta ryba jedzie czasami aż Łodzi Wrocławia przemęczona zestresowana i w Piątek trafia do sklepu.Klient zadowolony kupuje a sklepikarz zaciera ręce.W temacie jestem od lat.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.