Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 9:13
jestem Lwiczko, ale tak jak by mnie nie było ;(
Kf jakie głupoty ?? Jak to mają być głupoty to ciekawa jestem jakie "majstersztyki " piszesz jak myślisz poważnie (bez głupot) ??
Przyjemnej pracy Panowie ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4553
#Margot2000 nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 9:20
Dzień dobry wszystkim:) Widzę, że wszyscy dzisiaj tacy zapracowani a ja mam mega lenia :] Kf pięknie napisał może to będzie jakąś myślą przewodnią na dzisiejszy dzionek ?? No to do pracy :/ Pozdrawiam :*
~:) niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 9:24
~Jowita napisał(a): Jak to mają być głupoty to ciekawa jestem jakie "majstersztyki " piszesz jak myślisz poważnie (bez głupot) ??

Chcesz wiedzieć jak się "pisze" takie majstersztyki :)
Metoda nazywa się KOPIUJ-WKLEJ :D
Poproszę o duży dowód wdzięczności za wyjaśnienie :P
~Jowita niezalogowany
Witaj Margotko :*
Totalne lenistwo dzisiaj we mnie wlazło, może to ta pogoda :| ale swoje trzeba zrobić ;) Dobrze,że to już weekend :)
~Lwiczka niezalogowany
witaj MARGOTKO :* także życzę miłego dnia....ja też mam lenia i rozbita jestem po wczorajszym wieczorze... :D ale zaraz weekendzik i może odpocznę :D :D :D
~Jowita niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 9:27
Grzdyluś :* :* :* :) ;) No chyba większy nie może być :P

A skąd to wiesz :| ??
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 9:30
~:) napisał(a):
~Jowita napisał(a): Jak to mają być głupoty to ciekawa jestem jakie "majstersztyki " piszesz jak myślisz poważnie (bez głupot) ??

Chcesz wiedzieć jak się "pisze" takie majstersztyki :)
Metoda nazywa się KOPIUJ-WKLEJ :D
Poproszę o duży dowód wdzięczności za wyjaśnienie :P

Po analizie tekstu , stwierdzam Grzdylu , że masz rację z metodą Kopiuj i Wklej. Gocha ma już teraz dwa kamienie do zgryzienia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~:) niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 9:31
~Jowita napisał(a): Grzdyluś :* :* :* :) ;) No chyba większy nie może być :P

A skąd to wiesz :| ??

Dziękuję Jowiteczko :* :* :*
Skąd wiem??!! :)
A masz googla?? :P
http://www.najlepsze-opisy.pl/opis/przywitaj-dzien-usmiechem-dajac-innym-szczescie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.