Hej hej witajcie wszyscy,mi tez troche zimno wiec podlorze do kominka malym dowcipem.. Lwiczko jak w serduchu-lepiej?? :|
Jasiu poszedł na basen - skacze, nurkuje i bardzo dobrze pływa. Nagle ratownik pyta się Go:
-Jasiu gdzie nauczyłeś się tak dobrze pływać?
-Tata wyrzucał mnie na środek jeziora.
-To pewnie było trudno dopłynąć do brzegu?
-Nie najtrudniej to było wydostać się z worka.
nic nowego,kazdy dzien jak inny -po oddawalam wczoraj podania i teraz czekam-chce do pracy !!!! ;( papiery mam wiec nie stoji mi nic w drodze, pozatym mam dosc tego siedzenia w domu. ;)
(...)
Ponieważ mam, w przeciwieństwie do Ciebie, odrobinę kultury to nie nazwę Cię :)
Może i ma talent, nie neguję :)
Czy Ty zanegujesz , że skopiował i wkleił? :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.