Ho ho ho ....... idzie ...Gocha idzie a nie Mikołaj :D ale Was w konia zrobiłam :D :P
Coś tam widziałam, było pisane na mój temat ..he he ..ciekawe co ? :P
Spokojnego i miłego Weekendu ,życzę wszystkich którzy zasiadają przy tym kominku,Czasami są chwilę w życiu każdego z nas kiedy to właśnie świadomość ,że nie jest się osamotnionym i nasze myśli ,czyny służą nie tylko naszym własnym doraznym celom ,ale też przyczyniają się do szczęścia i radości bliskich nam osób dodają nam tego co umożliwia nam wszystkim utrzymywanie się na grzbiecie fali pdt.Życie :) P.S.Ty Lwiczko,jesteś już Moja i nikt i nic tego nie zmieni :> Szczególne pozdrowienia raz jeszcze dla.Betrygi,Jowity,Gosi i oczywiście dla Mansona ,dzięki kolego za wczorajszy utwór Falca Jeanny :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.