Ranniusia Ty lepiej się chichraj , a nie użalaj ;) Było minęło, czas powstać z popiołów :* Życie toczy się dalej kochaniutka (jak to Lwiczka mówi)Ja Ci wróżę świetlaną przyszłość ;) Okularów na nosie nie widziałam, więc patrz w serce i je po prostu miej....,ale się wymądrzam hihi :D Humorek mi wrócił dzieciaczki :D
.... Ranna to ja poproszę o egzemplarz książki z dedykacją :* a swoją drogą ciekawa jestem jej treści....
... moja Rybka chyba poszła odpoczywać , Jowitka tonie w papierach a ja zamiast pracować to klepię z tobą hihi :D
Kurde, mądra decyzja hihi będę na pewno :D Już mi się gęba cieszy na nasze klikanie Ranniusia :D :D Jak tylko młoda dopuści mnie do kompa to szykuję winko i siadamy biesiadować na gg :* :*
nie ma sprawy.... Lwiczko piszesz sie tez na takie posiedzenia na gg?? jakby co to zapisz sobie moje gg 8358191.Jowita napisz godzine, moze skypa sie wlonczy??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.