Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:42
Ranniusia Ty lepiej się chichraj , a nie użalaj ;) Było minęło, czas powstać z popiołów :* Życie toczy się dalej kochaniutka (jak to Lwiczka mówi)Ja Ci wróżę świetlaną przyszłość ;) Okularów na nosie nie widziałam, więc patrz w serce i je po prostu miej....,ale się wymądrzam hihi :D Humorek mi wrócił dzieciaczki :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:44
Jowcia nie uzalam sie,lecz smieje sie z rana :* mowie chyba za silna kawe sobie zrobilam..
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:45
.... Ranna to ja poproszę o egzemplarz książki z dedykacją :* a swoją drogą ciekawa jestem jej treści....
... moja Rybka chyba poszła odpoczywać , Jowitka tonie w papierach a ja zamiast pracować to klepię z tobą hihi :D
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:45
a moje oczy juz DAWNOOOOOOOOO wyplakaly swoje ;) :P
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:47
Taa , a jaka wkładka w kawie była pierunie ha :P Tak sama, beze mnie ha :> Ładnie to tak nu nu :D
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:48
Lwiczka jak bezdie kiedys tak daleko to z pewnoscia.. ;)

Dopisane 24.01.2011r. o godz. 09:48:

Jowitko zadna wkladka,bo jestem na diecie mowilam :P ale moze zgrzesze dzis wieczorem jak i ty dasz sie namowic :)
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:51
Kurde, mądra decyzja hihi będę na pewno :D Już mi się gęba cieszy na nasze klikanie Ranniusia :D :D Jak tylko młoda dopuści mnie do kompa to szykuję winko i siadamy biesiadować na gg :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:53
nie ma sprawy.... Lwiczko piszesz sie tez na takie posiedzenia na gg?? jakby co to zapisz sobie moje gg 8358191.Jowita napisz godzine, moze skypa sie wlonczy??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza