Ja cały tydzień sama ;( ;( To mi jest obojętne, kompa włączę już koło 16-tej i gdzieś do 20-tej może trochę dłużej mogę siedzieć.Potem lulu bo rano trzeba wstać ;) Lwiczka co Ty na to ha ??
Z chęcią,ale nie na forum sorki,w e-majlu są moje dane. Ranniusia poda Ci moje gg, albo Twoje mi wieczorkiem. Nie jesteś zarejestrowana, bo na priv bym Ci wysłała od razu :*
.... he he Jowitko nie wystraszyłyście tylko niestety sama na dwa stanowiska dziś biegam :| aaaaaaaaa mój kochany poszedł lulu po pracy ;) jak wstanie to napewno sie odezwie :D sorki dziewczyny ale mam urwanie gitary , napewno się przysiąde do was na gg ...no chyba że mój luby się pojawi a to wtedy sorki :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.