Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:59
Ja cały tydzień sama ;( ;( To mi jest obojętne, kompa włączę już koło 16-tej i gdzieś do 20-tej może trochę dłużej mogę siedzieć.Potem lulu bo rano trzeba wstać ;) Lwiczka co Ty na to ha ??

Kurde, wysyłam, wysyłam... i d...pa horerka :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 10:01
Jowita to po 20 mi lepiej pasuje jak dzieciaczki w lozku...
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 10:02
Postaram się,ale wtedy siada moja córcia i nie chce mnie puścić do kompa ;(
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 10:05
albo bede czekac juz od 19.30 wczesniej niestety nie bede mogla sobie w spokoju posiedziec.. a przez dzien chce sie nimi zajac.. ;)

Dopisane 24.01.2011r. o godz. 10:05:

ja spadam teraz cos robic ... od czasu do czasu zajze tutaj :P
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 10:05
No tak lepiej, bo moja siada od 20-tej, ale może da się uprosić :)

Wystraszyłyśmy Lwiczke i Rybke :>
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 10:07
.... he he jasne laseczki ja sie do was dosiadam , jowcia daj
e-maila wyślę ci namiary bo Rannusia już mi podała gg :*
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 10:11
Z chęcią,ale nie na forum sorki,w e-majlu są moje dane. Ranniusia poda Ci moje gg, albo Twoje mi wieczorkiem. Nie jesteś zarejestrowana, bo na priv bym Ci wysłała od razu :*
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 10:11
.... he he Jowitko nie wystraszyłyście tylko niestety sama na dwa stanowiska dziś biegam :| aaaaaaaaa mój kochany poszedł lulu po pracy ;) jak wstanie to napewno sie odezwie :D sorki dziewczyny ale mam urwanie gitary , napewno się przysiąde do was na gg ...no chyba że mój luby się pojawi a to wtedy sorki :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.