Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:17
~Rybka napisał(a): Kotku :* Przecież wiesz co ryba czuję do Elzy :*

moj tak samo mowil a na boku chodzil do Alexa :P kiedys tez takie slowa slyszalam, a po latach dowiedzialam sie ze kochal w tym czasie jeszcze z 5 innych :D sory za moj humor dzisiaj :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:17
Lwiczko skąpisz babuszce ,starej, schorowanej całusa Rybki :P
Rybko dla Ciebie też :* a co niech Lwiczka zazdrości :P
No Ranniusia Ciebie ślinić nie będę , nie ta orientacja seksualna hihi :P
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:18
teraz sie z tego smieje,ale niestety to byla rzeczywistosc ;(
~Rybka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:19
Zapomniałem Ciebie pozdrowić Ranniusia :) Więc czynię to teraz :)Co do zazdrości ,Lwiczka zna na tyle rybkę i wie ,że ma całkowity monopol na rekinka :)
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:20
Rybka mam nadzieje ze kochasz od serca,bo Lwiczka to super kobitka, inaczej zloje ci tylek... z Lwiczka razem.. :>
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:21
zraniona napisał(a):
~Rybka napisał(a): Kotku :* Przecież wiesz co ryba czuję do Elzy :*

moj tak samo mowil a na boku chodzil do Alexa :P kiedys tez takie slowa slyszalam, a po latach dowiedzialam sie ze kochal w tym czasie jeszcze z 5 innych :D sory za moj humor dzisiaj :P

..... Ranna teraz to pojechałaś :> wiesz ja jestem ugodowa, ale jak ktoś rusza moją Rybę to gryzę :D .... powiem ci tak każdy ma jakieś z nas doświadczenia ... wiesz ja ufam jednak swojej Rybie :*
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:22
~Rybka napisał(a): Co do zazdrości ,Lwiczka zna na tyle rybkę i wie ,że ma całkowity monopol na rekinka :)

zdrowa zazdrosc jest w zwiazku normalna,inaczej by se nie kochalo,i to nie ma nic z zaufaniem czy tez nie do czynienia... ;)
~Rybka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:23
Wiesz ranniusia ,nie każdy mija się ze swoimi deklaracjami i z cytowanymi słowami ,przykro mi z powodu Twoich przykrych doświadczeń ,naprawdę.Pozdrawiam i życzę więcej wiary w drugiego człowieka :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza