Guten Morgen wszyskim :) kurcze co was tak polapalo?? Musze sie was bac?? Mi jak narazie nic nie dolega,dzieciaczki tez zdrowe :P pfuj pfuj pluje i odkpukuje zeby nie wykrakac :| U mnie sloneczko na tarasie widac :) chyba bedziemy miec dzisiaj ladna pogode :)
... he he spokojnie Panniusia :D moja kochana Rybka wie, że ma monopol na lwicę :) a ~E to rozsądna kobitka :* także to było tylko na miłe przywitanie ale ok dziękuję za uwagę , postaram się już pamiętać :) aaaaaaaaa ten całus był teraz dla ~E :D .... moja kochana Rybko ty wiesz że bardzo cię kocham :* spokojnego odpoczynku... Jowitko masz rację , tak daaaalllleeeko do weekendu :D
Witam wszystkich wesołków z przed kominka :D P.S.Pannozdzieckiem, jeżeli sobie dobrze przypominam opcję pojedynku odłożyliśmy ad akta Widzę,że spodobało się Tobie określenie behawioralny :> Lwiczko dla Ciebie teraz to :* :* :* :* :*
o rany same slimaki z rana,mam caly ekran obsliniony przez was,nie moge nawet pisac bo az sie palce slizgaja po klawiaturze :> :P poslincie chociaz mnie troszku :]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.