Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Rybka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:05
Witaj Demeter kominkowego ogniska :) Pozdrawiam Ciebie Jowitko :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:06
~Lwiczka napisał(a): ..aaaaaaa mi się tak nie chce pracować ;(

a ja bym tak z checia poszla do pracy ;( Jowitka masz racje,ja tam nie przepadam za abrdzo za wekendami,wole takie dni,wszytsko otwarte,na miescie pelno ludzi i cos sie zawsze dzieje :]
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:08
Rannusia a ty co jak Panniusia buziaków sie boisz :> dobra ja już ślinić nie będę ...dzisiaj wszyscy jacyś nie dotykaj , nie rusz :/ ... moja kochana Rybko to chociaż ciebie skarbie obślinię :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:10
:D Lwica no przeciez pisalam azebyscie mnie choc troszku obslinili :|
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:11
~Rybka napisał(a): Witaj Demeter kominkowego ogniska :) Pozdrawiam Ciebie Jowitko :*

.... hmmmm Ryba a czy ty obyś sie nie zapomniał? :> :D co to za podrywanie naszej kochanej Jowitki :D :D :D
.... a jak muszę czuwać :D :P
4067
#zraniona nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 9:13
~Lwiczka napisał(a): Rannusia a ty co jak Panniusia buziaków sie boisz :>

nie boje ,ale wole lepiej w naturze :]

Dopisane 24.01.2011r. o godz. 09:13:

~Lwiczka napisał(a):
~Rybka napisał(a): Witaj Demeter kominkowego ogniska :) Pozdrawiam Ciebie Jowitko :*

.... hmmmm Ryba a czy ty obyś sie nie zapomniał? :> :D co to za podrywanie naszej kochanej Jowitki :D :D :D
.... a jak muszę czuwać :D :P

czy tu mala zazdrosc wyczuwam?? :D
~Rybka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:13
Kotku :* Przecież wiesz co ryba czuję do Elzy :*
~Lwiczka niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 9:17
... he he wiedziałam że Rannusię ruszy :D .... nie zazdrość niestety, bo ja ufam mojej ukochanej RYBCE :* lubię pożartować czasem :D .... kotku wiem , nic nie musisz mówić kochanie :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza