Dzieeen dobry, chociaz...taka mam nadzieje :) te wirusy, co to atakuja, chyba i mnie dopadly ;( ale Gosiu, nie dajemy sie biedzie :| A bolecnautow prosimy o...
....Dzień dodry WSZYSTKIM :) od rana jestem zakręcona i jakaś nie w humorze ;( miłego dzionka dla pozostałeś ekipy kominka :* Jowitko ja też nie cierpię poniedziałków :D buziak :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 24 stycznia 2011r. o 8:26
Swięte słowa Jowitko , właśnie popijam , po porannych obowiązkach i staram się nie stresować poniedziałkiem :)
Dzień dobry Paniom :D
Radzę przypomnieć sobie "Nie lubię poniedziałku" i jakoś to bedzie :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
witaj Panniusiu :* ... no tak właśnie dorwałam sie do kawki :D hmmmm nie mogłam usnąć w nocy ;( oj a u mnie słonko wyszło :D może to nie będzie taki ciężki dzień ?? pozdrawiam wszystkich kominiarzy a Gosiaczkowi życzę zdrówieczka bo mnie też cosik dalej łamie :)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 24 stycznia 2011r. o 8:56
Oj, Lwico za te buziaki dostanę od Ryby po gębie :D behawioralnie :)
Albo ~E wyrwie mi resztę włosów :)
Jak nie widzę słońca na niebie , to staram się je sobie wyobrazić i od razu jest cieplej. :) Dodatkowo możecie zapomnieć o poniedziałku zamieniając go wirtualnie w wyobraźni na wtorek i już jest lepiej :D
Dopisane 24.01.2011r. o godz. 08:56:
I jeszcze dodatkowa motywacja na poniedziałkowy poranek :)
Odpędźcie czarne myśli i cieszcie się życiem , lecę za chlebem , miłego dnia :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.