Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:42
...aha...nieznajomy :> jestem już po prysznicu i... pachnący :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:45
i pewnie much ni mo :P ;)
2900
#falco nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:48
...a i owszem... :D idę teraz na kanapkę poleżakować i pomyśleć o tym i owym... a mam o czym i nie wiem czy ,,wydolę,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
7921
#tomek8319 nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:50
przepraszam za jakość ale to pierwsze foto jeszcze nieubranej :D wróciłem "z tarczą"
Ranna jak chcesz to mogę Ci jutro pomóc przy targaniu Twojej mam dzionek wolny:)
hej Falco, Akiwa, nieznajomy i cała reszta :) :) :) :) :) :) :) :) :) [img=1324403400_vkhtf0b.jpg]

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
4834
#nieznajomy nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:51
napisz o czym będziesz myślał to może w tym myśleniu pomogę Ci :D
7924
#talibek nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:54
Witam wszytskich

Bóg nie po to stworzył tylni napęd żeby latać na ręcznym
7921
#tomek8319 nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 18:55
heloł talibek :)

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
~zraniona niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 18:55
tomek8319 napisał(a): przepraszam za jakość ale to pierwsze foto jeszcze nieubranej :D wróciłem "z tarczą"
Ranna jak chcesz to mogę Ci jutro pomóc przy targaniu Twojej mam dzionek wolny:)
hej Falco, Akiwa, nieznajomy i cała reszta :) :) :) :) :) :) :) :) :) [img=1324403400_vkhtf0b.jpg]
ile za nia dales??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza