...gosiaczku piszę do Ciebie podanie o zmiane nazwy Twojego tematu na ZIMOWE BAJANIE PRZY KOMINKU.....wegiel już jedzie,wysłałem go polskim expresem PKP....czy ja zawsze musze pilnować wszelkich dostaw "wyngla"....????
Wszyscy już śpią,i dobrze.Ty też śpisz,a ja Cię kocham,we śnie,kiedy lekko oddychasz,kiedy oczy masz zamknięte nie musze się przejmować i mogę patrzeć,nieskrępowanie a w spojrzeniu moim jest tyle uczucia,miłości.Jest mi tak ciężko że jesteś tak daleko,ale od czego jest wyobraźnia i marzenia.Nie śmiem wypowiedzieć na głos mych myśli,wiem że znasz je,a myślę bez ustanku,dzień i noc,myślę o TOBIE bo jesteś moim kochaniem :*
&feature=related
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 03:52:
Kochanie,pamiętasz bajkę którą zacząłem dla Ciebie pisać ale nigdy jej nie skończyłem?Myślę że ona będzie miała dobre zakończenie i ten młody człowiek uratuje duszę tej dziewczyny uwięzionej w jeziorze,ale tak na prawdę to ocali swoją duszę,miłością,bo miłość to czar nad którym nie ma innego czaru.
Dopisane 21.12.2011r. o godz. 04:12:
&feature=related :* :* BLISKO,BARDZO BLISKO CIEBIE CHCĘ BYĆ
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
....no i proszę...w ten sposób powitał nas alabaster...post do Tej Jednej Jedynej, ale ja pozwolę sobie na małe ,,przekierowanie,, na wszystkich tu zaglądających....tyle ciepłych słów,tyle uczucia, może tylko pozytywnie wpłynąć na wielu z nas na najbliższy dzień,na najbliższy czas...a za oknami biało...dla wszystkich których lubię i tych których bardziej niż lubię...
Eeeee tam 72000000 płatków spadło (liczyłam) a tu od razu krzyk od rana :D :D Tradycyjnie, społeczeństwo podzieli się na tych zadowolonych :) i mniej zadowolonych:( Aleee, co by nie mówić śnieg na Święta, to jest to. Życzę Wam takiej bieli i niepowtarzalności, jaką ma płatek śniegu :) Co to znaczy, sama nie wiem, ale jest w tym jakaś głębia ;) Całusy na caaaaały dzień :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.