Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4668
#Anonim4668 nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 0:46
...gosiaczku piszę do Ciebie podanie o zmiane nazwy Twojego tematu na ZIMOWE BAJANIE PRZY KOMINKU.....wegiel już jedzie,wysłałem go polskim expresem PKP....czy ja zawsze musze pilnować wszelkich dostaw "wyngla"....????

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 4:12
Wszyscy już śpią,i dobrze.Ty też śpisz,a ja Cię kocham,we śnie,kiedy lekko oddychasz,kiedy oczy masz zamknięte nie musze się przejmować i mogę patrzeć,nieskrępowanie a w spojrzeniu moim jest tyle uczucia,miłości.Jest mi tak ciężko że jesteś tak daleko,ale od czego jest wyobraźnia i marzenia.Nie śmiem wypowiedzieć na głos mych myśli,wiem że znasz je,a myślę bez ustanku,dzień i noc,myślę o TOBIE bo jesteś moim kochaniem :*
&feature=related

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 03:52:

Kochanie,pamiętasz bajkę którą zacząłem dla Ciebie pisać ale nigdy jej nie skończyłem?Myślę że ona będzie miała dobre zakończenie i ten młody człowiek uratuje duszę tej dziewczyny uwięzionej w jeziorze,ale tak na prawdę to ocali swoją duszę,miłością,bo miłość to czar nad którym nie ma innego czaru.

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 04:12:

&feature=related :* :* BLISKO,BARDZO BLISKO CIEBIE CHCĘ BYĆ

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 5:13
....no i proszę...w ten sposób powitał nas alabaster...post do Tej Jednej Jedynej, ale ja pozwolę sobie na małe ,,przekierowanie,, na wszystkich tu zaglądających....tyle ciepłych słów,tyle uczucia, może tylko pozytywnie wpłynąć na wielu z nas na najbliższy dzień,na najbliższy czas...a za oknami biało...dla wszystkich których lubię i tych których bardziej niż lubię...

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 05:13:

"bierz życie z każdym oddechem..."
5570
#De_Tourvel nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 5:19
Dzień dobry :D

Śnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg :D:D:D:D:D:D jakże się cieszę:) oby został jeszcze ze 3 dni, bo święta bez śniegu to jakieś takie nie bardzo :(

[img=1324441166_mwgugqo.jpg]

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 5:35
...o! jaka miła niespodzianka...witaj ,,Damo z wiśniami,, :D

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 05:35:

...no i za chwilę odfruwam bo przez ten Twój ,,śnieeeeeeg,, więcej czasu zabierze mi droga do pracy...miłego :) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
21 grudnia 2011r. o 6:18
Eeeee tam 72000000 płatków spadło (liczyłam) a tu od razu krzyk od rana :D :D Tradycyjnie, społeczeństwo podzieli się na tych zadowolonych :) i mniej zadowolonych:( Aleee, co by nie mówić śnieg na Święta, to jest to. Życzę Wam takiej bieli i niepowtarzalności, jaką ma płatek śniegu :) Co to znaczy, sama nie wiem, ale jest w tym jakaś głębia ;) Całusy na caaaaały dzień :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
21 grudnia 2011r. o 8:13
Witam w tą śnieżycę ;) ...
&feature=related
Rozmarzyłam się troszkę...
Czas na zakupy,a potem w gary... :D miłego dnia :*
7921
#tomek8319 nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 8:19
witam wszystkie i wszystkich - ale napadało- aż normalnie można poczuć te Święta

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza