Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
3 marca 2012r. o 8:37
Dzień dobry :)
Zapowiada się piękna pogoda,więc lecę po kawę i na spacer :)
;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
3 marca 2012r. o 8:55
Witam :) Pięknie ,ale trochę mrożno ;) Miłego weekendu dla wszystkich :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 08:54:

Witam :) Pięknie ,ale trochę mrożno ;) Miłego weekendu dla wszystkich :*

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 08:55:

....upssss :/ :)
6979
E
3 marca 2012r. o 9:48
Witajcie Kobietki :) aktywne :| Bax, Akiwo :* i te mniej aktywne :* bo odsypiające nocne pogaduchy :D A, oczywiście o naszych Panach też pamiętam:*
Za oknem cudny widok, więc zaraz na spacerek trzeba lecieć i delektować się słońcem :)
&feature=related
Gosia... Ty wiesz :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
3 marca 2012r. o 9:54
Ja tez sie witam tak po cichutku dzisiaj bo mam bole glowy :| Ja dzisiaj z prosba do moderatorow :| czy mozna moje wszytskie wczorajsze posty usunac tak od godziny 19 kiedy zaczynalam winko otwierac? plis ;(

E :* akiwo :* baxiu :* i inni :*
6979
E
3 marca 2012r. o 10:00
Moderatorzy, mam prośbę, nie usuwajcie tych postów, taką dobrą zabawę mieliśmy :D :D ;) Rannusia :* Ty się drobiazgami nie przejmuj :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
3 marca 2012r. o 10:03
E napisał(a): Moderatorzy, mam prośbę, nie usuwajcie tych postów

Prośba uwzględniona :P

Jak prosi E to nikt nie oprze siE :P
4067
#zraniona nieaktywny
3 marca 2012r. o 10:08
~ napisał(a):

Dopisane 03.03.2012r. o godz. 10:08:

~ napisał(a):

;>
~ niezalogowany
3 marca 2012r. o 10:12
zraniona napisał(a): ;>

Nie takie złoście już na tym forum przetrwałem :)
Jeżeli chcesz mnie przestraszyć to musisz się bardziej postarać :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.