Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

8117
#alabaster72 nieaktywny
6 marca 2012r. o 13:12
Pozdejmujmy maski,taki performers,taaa,no ale nie do końca,pełnego ujawnienia to chyba nie chcemy,świat nasz tego nie zniesie :>
&feature=related

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6431
#Lwiczka nieaktywny
6 marca 2012r. o 13:24
Dzień dobry Wszystkim Bajerantom :) cześć Gosiaczku :) w tym wyjątkowym dniu składam najlepsze życzenia urodzinowe dla mojego Ukochanego :* Rybka spełnienia marzeń :*

Pozdrowionka dla całej ekipy od lwicy i maluszka :D :*
8117
#alabaster72 nieaktywny
6 marca 2012r. o 13:31
Z tym problemem juz od pierwszych moich odwiedzin na forum borykam się,bo ktoś się pomylił :| Nie pomagały tłumaczenia,ignorowanie,generalnie ciężko jest znosić obelgi ciężkiego kalibru,zwłaszcza kiedy nie wie się O SO QRWA BIEGA !! !! !! !! !! !! !! !! Na BOLCU znam tak na prawdę tylko jedną osobę,Tę jedyną,jestem tu gościem,z rzadka zaglądającym a cała nienawiść jest skierowana na mnie :> Chciał bym żeby osoba odpowiedzialna za cały ten bajzel wyprostowała to,o ile ma wystarczajaco duże jaja,jak nie to niech sobie je w końcu wyhoduje i posprząta syf który po sobie zostawiła,koniec,więcej nie poruszam tego tematu,adijos.Pozdrawiam wszystkich,bez wyj ątku :D

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2945
Mgosia
6 marca 2012r. o 13:48
Lwiczko czekam na maleństwo :*

Alabaster, napisz o co Ty robisz szum .. bo ja naprawdę tego nie wiem , staram się zrozumieć, ale chyba jednak nie jestem w stanie :) Z igły widły ..to chyba jedyne słuszne wytłumaczenie.

Dopisane 06.03.2012r. o godz. 13:48:

A Rybce :*Wszystkiego co najlepsze , ale czy lepsze może jeszcze być ? ;)
Jak ma takie skarby :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
6 marca 2012r. o 14:29
Gosia nie odchodz ;) z Toba jest wesolo,ja zyje dzieki reanimacji :D :*

Dopisane 06.03.2012r. o godz. 14:29:

Lwiczko caluski :* :* :*
6979
E
6 marca 2012r. o 14:40
To po kolei :)
Lwiczko, podwójnie :* :* wiadomo dlaczego :)
Rybko :*
[img=1331041175_1qfjnan.jpg]

Rannusia :* właśnie miałam do Ciebie pisać, czy żyjesz :*
Gosia :* Ty to potrafisz :D
Ala, Ty się tak nie spinaj, jednym uchem wpuszczaj, a drugim wypuszczaj, z plotami trudno się walczy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~PEPE niezalogowany
6 marca 2012r. o 15:27
DOSC BAJANIE DO ROBOTY, BO JUZ WIOSNA :P
7612
bax
6 marca 2012r. o 16:04
Jowita napisał(a): Witajcie dzieciaczki :)ostatnio nie mam kiedy spokojnie posiedzieć i coś popisać

To,tak jak ja:*
Witajcie:)
Oooo :|urodzinki w domciu,więc przyłączam się do życzeń i RYBCE zdrówka życzę:) i 100 lat :):)Lwiczko :* :)....

A,teraz lece do roboty,bo mnie nocka zastanie ;)Gosia:* fajnie,że jesteś:)
noo,tooo narazie :) ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza