Wszystkim paniom w tym dniu życzę aby nie musiały nigdy płakać,chyba że ze szczęścia,żeby wasi faceci dawali wam kwiaty nie tylko przy okazji święta,niech je dają tak na co dzień,tak od siebie,z miłości.Życzę wam uśmiechu,takiego serdecznego,kierowanego do wszystkich których kochacie,ha,to życzenie dla mnie i innych gości,my tego potrzebujemy.Kochane kobitki,bądźcie zawsze piękne,rano jak wstajecie,bez makijażu,w sklepie,w pracy,kiedy gotujecie,zawsze,no ale jesteście piękne bo piękno którym nas zaszczycacie pochodzi z naszej,męskiej miłości do Was.Kiedy patrząc w lustro widzicie fałdki tu i ówdzie,my kochamy te fałdki.Kochamy Was bez względu na to jakie jesteście,tylko pozwólcie się kochać. Dedykacja w wykonaniu Bogusia L. :* :* :*
:* KC Mój Ty KOPERNIKU
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
No Ala :) nie wiem co mam powiedzieć, choć rzadko mi się zdarza :) Twoje życzenia + tekst piosenki :| Masz rację, kobiety, które cały rok są kochane, dostają kwiaty bez okazji, nie muszą czekać na Dzień Kobiet. Mówcie nam takie rzeczy, że mimo naszych niedoskonałości, jesteśmy... :) :) :)
A tak w ogóle, to z wrażenia dzień dobry nie powiedziałam, co niniejszym czynię :)
"Piękno jest widoczne w wymiarze serca" takim przesłaniem rozpocznijmy dzień i niech nam ono towarzyszy przez całe życie :* :* :*
&feature=related
Ala :*to za życzenia, a to specjalnie dla Ciebie i NuBi :* :*
&feature=related
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.