#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 marca 2012r. o 23:43
:D Czasami lubię popracować wieczorami. :)
Tu t'en vas – Idziesz
AB : Idziesz
NC: A w moim sercu, że to nic, kilka tygodni czekania
AB: Idziesz
NC: Moje radości są moim marzeniem dla Ciebie
NC: Nasza miłość i nasza odpowiedzialność , nie możemy wznowić
NC: Oddalenie czasami pomaga lepiej kochać , lepiej zrozumieć
AB: Idziesz , gdy słońce znika ,w letnią niedzielę
AB/ NC Boję się zimy i zimna. Obawiam się, pustki
AB: Idziesz , i ptaki już nie śpiewają . Świat jest obojętny
AB/NC Boję się ciebie , boję się siebie . Obawiam się, że jest milczenie
NC: A w moim sercu, że to nic . Rzeczy nie istniejące
NC: To moje serce, które znamy , dziwactwo istnienia
NC: Przestrzeń i czas są niczym , jeśli mi ufasz
NC: Każdego ranka po prostu wiesz , nareszcie na nowo
AB: Idziesz , stoję tu sam , jak z koszmarów dzieciństwa
AB/NC: Boję się zimy i zimna . Obawiam się pustki
AB: Idziesz . I nagle wszystko ciemne jest . Świat jest niespójny
AB/NC: Boję się ciebie boję się siebie . Obawiam się, że jest milczenie
Dobranoc :) Boże , jak ja kocham życie !!!
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
0 C, ale kto by się przejmował, kiedy już za chwilę rozpoczyna się "maraton słoneczny" na parę ładnych dni :):)
Dzień dobry:) Jowitko :* popatrz masz bonus, weekend i działeczka będzie Ci schła.
sylvia napisał(a): ... E zapraszam Ciebie na kawkę :*
Dziękuję z góry :* przy następnym "przelocie" przez miasto, nie omieszkam skorzystać :)
Nie życzę Wam pięknego dnia, bo wiem, że on będzie piękny :* :*
A, VIP-o :* Ty jesteś tajemniczy jak kobieta, niby powiedziałeś dużo, a właściwie nic :D
Paryż... chciałaby dusza do raju :| :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 marca 2012r. o 6:30
Wiosna w Bolesławcu też będzie śliczna , :) Doberek :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a):
...Goń się
... ucz się kochać Wszystkich
Coś mi tu nie pasuje :| :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 marca 2012r. o 7:01
Jestem pod takim wrażeniem , że spać faktycznie nie mogę :)
Przydał by się jakiś szpec do oceny tłumaczenia mojej ulubionej ostatnimi czasy piosenki . Casablanka , co myślisz o tym tekscie , poezja to , czy nie ? :)
Dopisane 16.03.2012r. o godz. 07:01:
E napisał(a): Pewnie :) A Ty co spać nie możesz :| :) Dopisane 16.03.2012r. o godz. 06:43:
Pannazdzieckiem napisał(a):
...Goń się
... ucz się kochać Wszystkich
Coś mi tu nie pasuje :| :)
Pozorna sprzeczność Kochanie , nawet Grzdyl to chyba rozumie :)
Pannazdzieckiem napisał(a): ... nawet Grzdyl to chyba rozumie :)
On pewnie tak, ale wiesz, gdzie mnie do Niego :| Ja taka skromna literka, a Ty wymagasz ode mnie takiej umiejętności jak rozumowanie :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.