Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7632
#VIP007 nieaktywny
16 marca 2012r. o 7:07
E napisał(a):
A, VIP-o :* Ty jesteś tajemniczy jak kobieta, niby powiedziałeś dużo, a właściwie nic :D
Paryż... chciałaby dusza do raju :| :)

Witaj E ,,w ten piękny poranek :* witajcie Bajeranci :* :* :D
Fakt robi się cieplutko :D ciekawe co byś jeszcze chciała wiedzieć E :D??ale wiesz czasami lepiej być tajemniczym :] Chmm marzenia się spełniają trzeba tylko chcieć ,a Paryż nie tylko wiosną zachwyca,..a jeszcze wypić lampkę wina płynąc stateczkiem po Sekwanie ,,,dobra schodzę na ziemię ;) ;) hej Paniusia ,aleś się dał popis z tym tłumaczeniem .Normalnie jestem w szoku :D [img=1331877601_5itfmw8.jpg]
[img=1331877638_750qnud.jpg]
[img=1331877685_4n679b4.jpg]
[img=1331877725_lpn5i86.jpg]
[img=1331877768_8x7zodw.jpg]

trzeba tylko chcieć,,,, :* życzę spełnienia tych marzeń ;)
-miasto miłości ,,,,,,,,,,,Paris,,,,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2012r. o 7:10
Dzięki Druchu , Ty Jedyny dostrzegłeś moje starania , sam robiłeś te zdjęcia ? fajne :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
16 marca 2012r. o 7:11
AlE widoki :| :) Chyba jednak się zmobilizuję i adieu :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2012r. o 7:12
E napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... nawet Grzdyl to chyba rozumie :)

On pewnie tak, ale wiesz, gdzie mnie do Niego :| Ja taka skromna literka, a Ty wymagasz ode mnie takiej umiejętności jak rozumowanie :|

No nie wiem , ale częstokroć bywa , że Grzdyl łamie się pod Twoją argumentacją :* :)
Spadam , miłego dna Wszystkim życzę :D:D:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
16 marca 2012r. o 7:16
Ale na razie, pójdę chyba zarabiać na ten Paryż :) :) :)

Dopisane 16.03.2012r. o godz. 07:16:

Pannazdzieckiem napisał(a): ... miłego dna Wszystkim życzę

No takich życzeń, to jak żyję nie słyszałam:| :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
16 marca 2012r. o 7:22
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzięki Druchu , Ty Jedyny dostrzegłeś moje starania , sam robiłeś te zdjęcia ? fajne :)
Spoko Paniusia ,wiesz - mam skrzywiony kręgosłup i prawie sypiam z moim Nikonem :D ,a takie fotki udają mi się czasami :D
E,,polecam wam tam mały nawet wekeend,,,jest pięknie ,pożniej coś wrzucę jeszcze ,,,a teraz robię lulu , :| pogody ducha i słona wam życzę :* :*
&feature=related
6979
E
16 marca 2012r. o 7:26
Dzień dobry Doktorku :D :*

4743
#MANSON nieaktywny
16 marca 2012r. o 7:29
Dzieńdobry Literko :D :* :* :*

Dopisane 16.03.2012r. o godz. 07:29:

...no i chłopaki ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza