Miłego dzionka:) bo w twojej profesji, dzień słoneczny, to dzień dobry ;)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
o ile przed 7:00 drapałem lód z szyb auta,o tyle teraz już bardzo cieplutko,temperatura bardzo szybko rośnie i szykuje nam sie pierwszy prawdziwie cieplutki (wręcz nawet gorący:P) dzionek.
Ani jednej chmurki i ma być 17-18 stopni w co teraz patrząc za okno-to wierzę:D
"ZIMOWE " pogaduchy...taaaa napewno :] :P :P :]
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 marca 2012r. o 8:20
hemi napisał(a): ...Ani jednej chmurki ... :D
"ZIMOWE " pogaduchy...taaaa napewno :] :P :P :]
No , nie ma , nie ma nawet chemitrali :)
Zgłaszam post do moderacji , proszę o zmianę nazwy tematu na Wiosenne , jak to się mówi w telewizorni ? ... to już drugi sezon , dobrze liczę ? :| :)
Moderatorko :* :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 marca 2012r. o 8:28
Niech Moderatorka decyduje , to jej własność :D :D:D
Taki zapał we mnie wstąpił , że .... idę do roboty .:)
Miłego DNA ...wróć :) Dnia :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
"Tak bardzo,bardzo,bardzo,bardzo chciał bym zostać z NIĄ no ale On mi na to nie pozwoli"Ach ten czas,tak szybciutko umyka,zwłaszcza kiedy jest miło.Kto mi pomorze zatrzymać czas,może przekupić Zegarmistrza Światła,co mu zaoferować w zamian za minutkę z Nią?
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.