Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~stara doradczyni niezalogowany
31 maja 2025r. o 19:12
~~Hhangvefs napisał(a): Beginning a journey through the multifaceted world of fashion and style illustrates a wide spectrum of COACH Purses forces that determine not just the garments we don furthermore how we perceive ourselves and others. Figuring out the past transformations of different fashions offers a significant perspective to recognizing the recurring patterns of vogues through which past influences occasionally are revived integrating modern adaptations. Taking detailed note of the delicate interaction within color theory new material developments as well as the essentials of clothing creation and structure permits a better educated perspective on Lacoste United States curating a personal style. Moreover the increasing prominence of sustainable and ethical practices across the clothing sector emphasizes a major change moving towards conscious purchasing in addition to a richer comprehension concerning the wider implications of our sartorial choices. In the end style remains OVS Uomo a living testament to the spirit of the times while presents a constant avenue in order to exploring ones own tastes as well as the gratifying endeavor of presenting our authentic selves to the world. Fashion Confident Create Style Modern GuideLook Unique Master Outfits Daily HandbookChic Secrets at Rock Your Vibe for Summer For a StylistGuide Confident Build Looks Real JourneyOutfit Smart Create Fashion Real Way 23351ae

Takie gówno Bernard puszcza. , a jak napiszesz s-e-x to wycina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brawo niezalogowany
31 maja 2025r. o 21:04
~~stara doradczyni napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hhangvefs napisał(a): Beginning a journey through the multifaceted world of fashion and style illustrates a wide spectrum of COACH Purses forces that determine not just the garments we don furthermore how we perceive ourselves and others. Figuring out the past transformations of different fashions offers a significant perspective to recognizing the recurring patterns of vogues through which past influences occasionally are revived integrating modern adaptations. Taking detailed note of the delicate interaction within color theory new material developments as well as the essentials of clothing creation and structure permits a better educated perspective on Lacoste United States curating a personal style. Moreover the increasing prominence of sustainable and ethical practices across the clothing sector emphasizes a major change moving towards conscious purchasing in addition to a richer comprehension concerning the wider implications of our sartorial choices. In the end style remains OVS Uomo a living testament to the spirit of the times while presents a constant avenue in order to exploring ones own tastes as well as the gratifying endeavor of presenting our authentic selves to the world. Fashion Confident Create Style Modern GuideLook Unique Master Outfits Daily HandbookChic Secrets at Rock Your Vibe for Summer For a StylistGuide Confident Build Looks Real JourneyOutfit Smart Create Fashion Real Way 23351ae

Ponieważ Bernard jako rasowy demokrata zawsze pragnął być c.e.n.z.o.r.e.m. Zwalczać wrogów ludu pracującego miast i wsi .Za pozwoleniem aktywu partyjnego kierującego tym portalem z lubością kasuje wpisy różnych wichrzycieli i wrogów naszej ojczyzny.
C.e.n.z.o.r.zy. wszystkich krajów łączcie się
Niech żyje i umacnia się odwieczną przyjaźń Polski i Unii Europejskiej pod światlym przywóctwem komisarz Won der Leyen
~~Karmelowy Dziewięćsił niezalogowany
31 maja 2025r. o 22:34
no ,nie wiem ,coś nie tak
z tą modernizacją
~~Jasnobrązowa Portulaka niezalogowany
1 czerwca 2025r. o 15:14
~~Brawo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~stara doradczyni napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hhangvefs napisał(a): Beginning a journey through the multifaceted world of fashion and style illustrates a wide spectrum of COACH Purses forces that determine not just the garments we don furthermore how we perceive ourselves and others. Figuring out the past transformations of different fashions offers a significant perspective to recognizing the recurring patterns of vogues through which past influences occasionally are revived integrating modern adaptations. Taking detailed note of the delicate interaction within color theory new material developments as well as the essentials of clothing creation and structure permits a better educated perspective on Lacoste United States curating a personal style. Moreover the increasing prominence of sustainable and ethical practices across the clothing sector emphasizes a major change moving towards conscious purchasing in addition to a richer comprehension concerning the wider implications of our sartorial choices. In the end style remains OVS Uomo a living testament to the spirit of the times while presents a constant avenue in order to exploring ones own tastes as well as the gratifying endeavor of presenting our authentic selves to the world. Fashion Confident Create Style Modern GuideLook Unique Master Outfits Daily HandbookChic Secrets at Rock Your Vibe for Summer For a StylistGuide Confident Build Looks Real JourneyOutfit Smart Create Fashion Real Way 23351ae

Ponieważ Bernard jako rasowy demokrata zawsze pragnął być c.e.n.z.o.r.e.m. Zwalczać wrogów ludu pracującego miast i wsi .Za pozwoleniem aktywu partyjnego kierującego tym portalem z lubością kasuje wpisy różnych wichrzycieli i wrogów naszej ojczyzny.
C.e.n.z.o.r.zy. wszystkich krajów łączcie się
Niech żyje i umacnia się odwieczną przyjaźń Polski i Unii Europejskiej pod światlym przywóctwem komisarz Won der Leyen

10/10
~~To nie tak niezalogowany
1 czerwca 2025r. o 15:27
Onet – tak niszczy ludzi
Onet - tak to działa
"Ks. Jacek Stryczek, współzałożyciel akcji charytatywnej Szlachetna Paczka, w 2018 roku został oskarżony o stosowanie mobbingu wobec pracowników w artykule Onetu autorstwa Janusza Schwertnera.
Wczoraj w mediach pojawiła się informacja o tym, że prokuratura już po raz drugi umorzyła śledztwa w tej sprawie, nie dopatrując się znamion przestępstwa. Jednak ks. Stryczek już od dawna - w wyniku tekstu Onetu - nie kieruje stowarzyszeniem Wiosna, organizującym Szlachetną Paczkę.
- Nie mieli nic na mnie, w tym artykule nie ma faktów. Nawet historia na samym początku o pewnej kobiecie, która podobno była w ciąży, podobno zemdlała, uderzyła głową i ja coś powiedziałem, nie była prawdziwa. Do dzisiaj tej kobiety nie znaleziono. To po prostu była czysta konfabulacja i sam tekst był nastawiony na to, że ja się przyznam. Byłem szantażowany, że mam się przyznać.
- Zrezygnowałem z bycia prezesem, bo uważałem, że tak jest lepiej do organizacji, ale do niczego się nie przyznałem
-Byłem blisko normalnej śmierci, umierałem już, byłem tak chory, że właściwie już nie wstawałem z łóżka. Myślę, że trochę cud mnie uratował, uratowało mnie życie duchowe, i uratowali mnie moi wychowankowie lekarze. Oni się wzięli za ratowanie mojego zdrowia i życia. To była po prostu eksterminacja, stres zabija"
- "Wiele z tych tekstów Schwertnera, które potem pisał w Onecie – zresztą założyliśmy
mu sprawę – było po to tylko, żeby mnie obrzydzić, by ludzie patrząc na mnie czuli wstręt i tak było. Nawet klerycy z krakowskiego seminarium patrzyli na mnie ze wstrętem, wiele osób dało się temu zarazić"
Więcej wPolityce. pl
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
1 czerwca 2025r. o 20:10
Ludzie ogarnijcie się, chcecie mnie doprowadzić do furrrrii
~~umorusany czajnik niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 16:34
57,5% Polaków uważa, że w ostatnim roku ich sytuacja materialna się pogorszyła; dla 30% nie zmieniła się - to sondaż IBRiS dla “Rzeczpospolitej”.

Największe pogorszenie odczuwają osoby w wieku 50–59 lat (85%) oraz 18–29 lat (82%). Najmniej niezadowolonych jest wśród osób powyżej 70 lat (wg 20% jest gorzej).
~~Szarobury Cytryniec niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 19:58
~~umorusany czajnik napisał(a): 57,5% Polaków uważa, że w ostatnim roku ich sytuacja materialna się pogorszyła; dla 30% nie zmieniła się - to sondaż IBRiS dla “Rzeczpospolitej”.

Największe pogorszenie odczuwają osoby w wieku 50–59 lat (85%) oraz 18–29 lat (82%). Najmniej niezadowolonych jest wśród osób powyżej 70 lat (wg 20% jest gorzej).

A osoby mające powyżej 100 lat ,wszyscy zadowoleni, 100 %
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza