Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:04
czy ukraiński czy polski chuligan, nie mają żadnych praw. marginalna sytuacja. mam nadzieję że skrytykowani przez opozycje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4155
vorph
27 stycznia 2014r. o 21:06
~Zdemotywowany napisał(a):

od 20 grudnia już jedynie chcą odsunięcia Janukowicza, a co dalej to sami nie wiedzą, według nich Kliczko nie ma moralnego prawa do rządzenia (był wcześniej bandytą), partia regionów za dużo przewałów narobiła (dziś u mnie przeprowadzili ataki na siedzibę tej partii). Tymoszenko Rosjan podobno okradła, poczyniła pewne gwarancję za gotówkę, nie wywiązała się z nich, dlatego Rosjanie podnieśli ceny gazu, czyli Ukraińcy za ten przewał zapłacili. Ostateczna konstatacja... Są głęboko w czarnej dupie ze swoją rewolucją, podobno na dniach wprowadzą stan wyjątkowy, ale podobno armia się wypieła na rządzących :D.
~Zdemotywowany niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:12
A czy ja kuźwa w którymkolwiek poście bronię ukraińców?
Powiedziałem, że zazdroszczę im jaj, których Polakom brakuje, ale nigdy, że ich bronię.
10114
#alter nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:12
~zidanne napisał(a): Tak właśnie Ukraińcy dziękują Polakom za wsparcie w protestach. Zatrzymać autobus z Polakami i kazać im krzyczeć banderowskie hasła; chwała Ukrainie, chwała bohaterom. Ta j----a czerń nigdy się nie zmieni. :> :>

Myślę, że zawsze jeszcze możliwa jest opcja prowokacji :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4155
vorph
27 stycznia 2014r. o 21:21
~Zdemotywowany napisał(a): A czy ja kuźwa w którymkolwiek poście bronię ukraińców?
Powiedziałem, że zazdroszczę im jaj, których Polakom brakuje, ale nigdy, że ich bronię.

No ok, mają te jaja i co dalej? :D
~ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:24
~mir.ko napisał(a): niczego nie musimy ukraińcom zazdrościć. w porównywalnej u nas sytuacji w latach 80-tych zginęło ok 100 polaków. to ukraińcy nam zazdroszczą, biorąc za przykład, mając dodatkowo sprawniejsze i szybsze metody do organizacji i komunikacji niż 30 lat temu, 'chroniące 'obiektywy nad głowami największych mediów swiatowych

Nie jestes taki głupi na jakiego wyglądasz!! ;)
10114
#alter nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:29
~Zdemotywowany napisał(a):

Polakom nie brakuje "jaj" :) Pokazaliśmy już to wielokrotnie. Polska jest w innym czasie, w innej rzeczywistości niż przykładowo 1980-1981. To z nas biorą przykład Ukraińcy. Myślę też, że Polacy chcą po prostu żyć już we względnym spokoju, a nie toczyć ciągle jakieś romantyczne wojenki. Doceńmy ten czas :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Zdemotywowany niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:54
Romantyczne wojenki?
tusk Ci wprowadzą co raz to nowe podatki, niedługo będziesz płacił za wielkość kupy jaką zrobisz i dodatkowo za ilość wody, którą ją spłuczesz. Już w tym momencie w Polsce przez rząd(to nie jest Polski) wielu żyje na skraju ubóstwa/egzystencji i uważasz, ze dobrze będzie jak dalej będą będą zs pocałunkiem przytakiwali temu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza