Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 6:44
Ty się mnie zapytywujesz kogo Konrad reprezentuje ? To ja Ciebie odpowiadam ... mnie. Brakuje mi inteligencji i elokwencji, aby tak ładnie określić rzeczywistość w jakiej żyję. Od tego jest Konrad. Dzisiaj trzysta , a jutro .... zobaczysz :D

Faktycznie, fajne te szyfry :D

Z resztą , co się czepiacie ? Państwo Polskie istnieje tylko teoretycznie. Gościu prawdę powiedział. Czyż nie mówiłem Wam jakiś czas temu , że podstawą funkcjonowania państwa jest władza nad narodowym pieniądzem ? A tymczasem NBP wraz z Belką tylko z nazwy jest narodowy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 7:57
Pannazdzieckiem napisał(a):
Czyż nie mówiłem Wam jakiś czas temu ,

że podstawą funkcjonowania państwa jest władza nad narodowym pieniądzem ?

A tymczasem NBP wraz z Belką tylko z nazwy jest narodowy :D

tutaj panienko sie nie zgadze, wartosc pieniadza reguluje rynek a wladza ze swoimi drukarkami powinna zadbac o to aby banki w piwnicach, mialy tyle zlota ile maja peniedzy w obiegu.

dewaluacja czy inflacja to wycinanie organow bez narkozy przez narabanego felczera pacjentowi, ktory zwichnal sobie tylko dwudziesty pierwszy palec.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 8:07
Problem Kolego Komunisto :) polega na tym , że ta władza nie ma drukarki ( NBP) , ale chciała by ją mieć , żeby im się makro wskaźniki sztimowały. W pieniądzu fiducjarnym , w zasadzie nie ma nic złego, nie koniecznie musi być pokryty złotem. Ważne jest to , kto właścicielem ? Naród , czy wąska grupa szubrawców i złodziei ? Jak na razie złodzieje górą , ale liczę na to , że ulegnie to zmianie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 17:53
I co Panowie i Panny od art.220 Konstytucji, mówicie i macie, a czy o taki efekt Wam chodziło? :D

http://finanse.wp.pl/kat,1033767,title,Czy-NBP-finansowal-deficyt-poprzez-wymiane-stuzlotowek,wid,16689616,wiadomosc.html?ticaid=112ec9

http://finanse.wp.pl/kat,1033737,title,Rzad-przyjal-projekt-zalozen-zmiany-ustawy-o-NBP,wid,16691063,wiadomosc.html

http://wpolityce.pl/polityka/201015-janecki-belka-z-sienkiewiczem-ustalali-zasady-drukowania-pieniedzy-dla-rzadu-by-po-utrzymala-wladze-i-to-sie-realizuje-zas-premier-tusk-nie-mowi-prawdy

Miłego :)
~anon.Im niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 18:51
Iza, a co to za wyrocznie? .Jasnowidzy ,wróżki ,wieszcze ,przepowiadacze losu ?

Wszedłem na pierwszy link,i co widzę ? lewiatan !

http://zpp.net.pl/projekty/warsaw-enterprise-institute/

Reszta pewnie w podobnym stylu.Nie rób siary w tym temacie.Trzymajmy pewien poziom.
~Iza niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 19:53
ZP i P nie pasi, ok. Ale jak przedsiębiorcy i pracodawcy tak reagują, to niestety ich pracownikom też to dobrze nie wróży :D. Nie wszyscy pracują w budżetówce :|
:)
2900
#falco nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 19:54
Panna ....nie ma już czegoś takiego jak ''państwo polskie''
jest inne... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 21:15
falco napisał(a): Panna ....nie ma już czegoś takiego jak ''państwo polskie''
jest inne... ;)

Mam pytanie , właściwie to winni odpowiedzieć ci politycy , którzy oznajmili ,że Polski nie ma - a co z Polakami ?? Naród jest !! Co z nim , panowie :>
Teraz , w toku wyjaśnień , starają się zrobić mętlik w głowie Polakom ,że winni są ci , którzy podsłuchiwali... :D :D :D A dlaczego ?? Bo ujawnili zgniliznę polityczną , brak odpowiedzialności i profesjonalizmu w każdym poczynaniu ??
To coś na kształt teatru marionetek , tylko kto pociąga za sznurki...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza