Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 21:23
~Iza napisał(a): ZP i P nie pasi, ok. Ale jak przedsiębiorcy i pracodawcy tak reagują, to niestety ich pracownikom też to dobrze nie wróży :D. Nie wszyscy pracują w budżetówce :|
:)

Iza,lewiatan to ciągle płacze.Rwał sobie włosy z głowy jak Ryży Oszust z kamorrą uchwalił 1500 zł.Ryżawi planują od stycznia więcej.Słyszysz ten lewiatański skowyt ?Firmy upadną,przedsiębiorstwa upadną,ba Polska upadnie.Padnie dlatego iż najniższa płaca wzrośnie o 16 zł.

Cytuj zatroskanych ,cytuj finansistów ale nie rób wiochy. Zaraz odezwie się gimbaza,odezwą się tetryki,agentura rosyjska także będzie banderować i będziecie sobie pitolić do północy. Takie pitu,pitu miast normalny ostry sex.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 21:51
masz rację :)
zwłaszcza w ostatniej ''kwestii'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 23:11
~Iza napisał(a):
...
http://finanse.wp.pl/kat,1033737,title,Rzad-przyjal-projekt-zalozen-zmiany-ustawy-o-NBP,wid,16691063,wiadomosc.html

No przecież to jest p...ie kotka za pomocą młotka . Rząd na bruk, bruk na rząd. Jak amerykanie mają swój FED ( instytucja prywatna !!) to Polacy nie gęsi. A mi się marzy rzetelna kontrola, taki swoisty audyt tuskobojów.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Dopisane 17.06.2014r. o godz. 23:11:

Kto pociąga za sznurki ... Poeta powiedziałby , że Putin, a ja twierdzę , że żydobanksterzy Droga Niewiasto :*
A swoją drogą , to współczuję Panu Premierowi, ja mogę mówić i pisać , co chcę. On nie :D

Dobranoc:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 23:20
E tam, będą płakać. Pogonią kilku, podkręcą normy i tak wyjdą na swoje. A szczurki ujednolicą vat, żywność w górę i wszystko gra :D

Udanej nocy :D
~karol niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 23:23
Długo i wielokierunkowo można tu sobie narzekać i pluć na jakość Państwa i kiepski rząd ale warto też uruchomić zdrowy rozsadek. Nie ma w tej chwili, poza PO, innej realnej siły politycznej która gwarantowałaby istotną poprawę sytuacji. Dopuszczenie do rządzenia krajem PiS -uarów to byłoby dla Polski gospodarcze i polityczne samobójstwo. Platforma popełniła już prawdopodobnie wszystkie możliwe błędy rządzenia. I nadzieja w tym że czegoś się na nich nauczyła. PiS nigdy i niczego już się nie nauczy. To sekta zaślepiona nienawiścią i chęcią odwetu.
~ niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 23:27
" I nadzieja w tym że czegoś się na nich nauczyła."

:D :D :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 23:43
:D :D :D :D Toś poleciał Karolu :D Dobry żart konia z rzędem wart. :D

Nie jestem PISuarem :)
Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
17 czerwca 2014r. o 23:46
Pannazdzieckiem napisał(a): Poeta powiedziałby , że Putin, a ja twierdzę , że żydobanksterzy Droga Niewiasto :*

Ale, że niby dlaczego Putin? Bądź rzeczowy, bardziej logiczny, bo często Ci się zdarzają bezsensowne dygresje. Spróbuj też zapamiętać, że nie o wszystko winię Putina, tak jak ty "żydobanksterów". Stałeś się już głównym antysemitą na bolec.info :)

Tak sobie myślę, że w tej swojej firmie, ale też w życiu masz taki sam bałagan, jaki masz w głowie. Układaj to sobie, porządkuj swój światopogląd, bo się już gubisz.

Zgadzam się z tym, że Tusk musi się tłumaczyć, ale wcale mi go nie żal. Idzie w zaparte, żongluje słowami, które wszystkie mają swoje znaczenie, a rozmowy były jednoznaczne. Nie da się obronić całkowitej porażki, chyba że on sam chce się do tej porażki przyłączyć. To wszystko się dla niego źle skończy, osobiście też. CZas rozliczeń przychodzi dla każdego.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.