Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
18 czerwca 2014r. o 15:11
alter napisał(a):

"Wiele wska­zu­je na to, że pre­mier jest za­kład­ni­kiem pa­so­żyt­ni­czych grup in­te­re­sów; jest psy­cho­lo­gicz­nie i śro­do­wi­sko ubez­wła­sno­wol­nio­ny"

dokladnie, nie broniąc PO, na to skazany jest każdy następny rząd. nie wiem czy jest państwo demokratyczne w którym jest inaczej. jedynie więcej lub mniej robią dla społeczeństw
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 15:14
http://tagen.tv/vod/2014/06/czy-w-polsce-dokonuje-sie-eutanazji-na-chorych-w-spiaczce/

Lilith ^^
12245
#GeorgeOrwell nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 18:57
GosiaG napisał(a): http://tagen.tv/vod/2014/06/czy-w-polsce-dokonuje-sie-eutanazji-na-chorych-w-spiaczce/

Gosiu to tylko jeden z elementów depopulacji ,to że mamy XXI a ludzie umierają z powodu utrudnionego dostępu do służby zdrowia ,to wszystko jest zaplanowane a "nasze" władze są tylko wykonawcami poleceń ,warto posłuchać co mówi David Icke ,polecam wywiad

„Jeśli nie dostrzegasz swojego zniewolenia, znaczy to tyle ze masz dusze niewolnika”
8375
#GosiaG nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 19:38
Grzesiu :*
Przeczytałam kilka książek D.I i doszłam do wniosku , że Icke jest jednym z elementów puzzli ,wyimaginowanego ''nowego porządku świata'' ,dlatego bardziej bym się martwiła o ruchy anty-nwo,które reprezentuje np. David I.(i nasza Panniusia heheee),oraz ruchy dzieci indygo (które zamierzają puścić świat z dymem) , innych 'Zagórskich',czy o zgrozo 'Barskich'.

W przypadku sprawy przeszczepów i mordowania w tym celu ludzi, może chodzić wyłącznie o zyski. A.. odpowiednie ruchy siedzące w tym interesie , potrafią za pomocą wyszkolonych w tym celu agentów ,czy setek stronek o tej tematyce- przekierowywać tok myślenia , na depopulację oraz inne równie nieprawdopodobne teorie , gdyż to powoduje beznadzieję u ludzi nawet tych ''walczących'' .

Jak już w materiale Dr. Talar powiedział , zmiana przepisów 'załatwiła by sprawę' , śmierci pnia mózgu, co wydaje mi się stosunkowo proste , gdyby ''kluby oświetlonych egofreników'' nie zajmowały się teoriami spiskowymi ,tylko spożytkowały energię na konkretne nagłaśnianie realnych spraw :)

Lilith ^^
12245
#GeorgeOrwell nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 21:01
GosiaG napisał(a): Grzesiu :*
Icke jest jednym z elementów puzzli ,wyimaginowanego ''nowego porządku świata'i nawet tych ''walczących'' .

Nowy porządek świata nie jest wyimaginowany ,tego określenia używają przywódcy w swoich wystąpieniach , a czy depopulacja i sprawy z tym związane to fikcja ? wystarczy uważnie obserwować
świat i to z szerszej perspektywy a nie brać za wiarę wszystko co nam sprzedają tzw,oficjalne media i politycy ,wtedy jak mówi David człowiek zaczyna łączyć kropki .Ja pod tym kontem obserwuję świat od dawna i te puzzle do siebie pasują ,a nie przekonanych przekona rzeczywistość .
Pozdrawiam

Dopisane 18.06.2014r. o godz. 21:01:

Gosiu, a tak naprawdę mam na imię Jerzy :*

„Jeśli nie dostrzegasz swojego zniewolenia, znaczy to tyle ze masz dusze niewolnika”
8375
#GosiaG nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 21:09
GeorgeOrwell napisał(a):

Nowy porządek świata nie jest wyimaginowany ,tego określenia używają przywódcy w swoich wystąpieniach

Ci sami przywódcy, którzy są marionetkami owego porządku ? ;)

Lilith ^^
12245
#GeorgeOrwell nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 21:12
GosiaG napisał(a):
GeorgeOrwell napisał(a):

Nowy porządek świata nie jest wyimaginowany ,tego określenia używają przywódcy w swoich wystąpieniach

Ci sami przywódcy, którzy są marionetkami owego porządku ? ;)

dokładnie, Gosiu słoneczko :*

8375
#GosiaG nieaktywny
18 czerwca 2014r. o 21:30
To ma sens :D

Dopisane 18.06.2014r. o godz. 21:30:

GeorgeOrwell napisał(a): mam na imię Jerzy :*

A ja Filomena :D

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza