#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 czerwca 2014r. o 10:17
Droga Jaszczureczko ... Filomeno :D :* . Jakiś czas temu , w tym temacie pisałem , że nie wierzę w teorię depopulacji. O ja głupi. To przecież jest widoczne gołym okiem. Koronny argument : u schyłku socrealizmu żył w Polsce 42 mln luda . Po 25 latach " wolności i demokracji " populacja spadła do 38 mln. Komisja Trójstronna , pomiot Bilderbergów , gdzie Paligłup , jeden z " czołowych polityków " macza brudne paluchy , już w 70- latach planowała liczbę ludności w Polsce na 15 mln. Chemitrale na niebie, struta żywność i GMO do tego. Aspartam i fluor wszędzie gdzie się da . Nowoczesne szczepionki, i suplementy diety na wszystko , a wszystko za kase. Nowoczesny feudalizm korporacyjny i płonąca Afryka. Czy wreszcie eurokołchoz z autorytarną władzą, spadkobierca III Rzeszy i eugenicznych eksperymentów oraz filozofii.
Nie jestem wyznawcą New Age , przed Stwórcą zawsze staję z pokorą i nie zamierzam być Bogiem w 20 wcieleniu. Chcę tylko zrozumieć , dlaczego Stwórca postanowił tworzyć , bo przecież nie było żadnej konieczności. A tworzy życie nieustannie. Wbrew Jemu, wąska grupa " oświetlonych " lucyferiańskim światłem, bandytów wciela w życie depopulację. Chcą być panami życia i śmierci. To nie jest teoria spiskowa , to fakty.
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Jakiś czas temu , w tym temacie pisałem , że nie wierzę w teorię depopulacji. O ja głupi. To przecież jest widoczne gołym okiem. Koronny argument : u schyłku socrealizmu żył w Polsce 42 mln luda . Po 25 latach " wolności i demokracji " populacja spadła do 38 mln.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 czerwca 2014r. o 11:03
No cóż , walczę czynem z depopulacją :D Mam dwójkę szkodników. :)
GeorgeOrwell napisał(a): ... polecam również
Ja również polecam. Świetny materiał , powiedziałbym niosący pewne nadzieje na zmiany. Jako , że miewam niekiedy krwiożercze instynkty , to postawiłbym Kwaśniewskiego przed Trybunałem Stanu za art. 220 Konstytucji. No i mam nadzieję , że Tusk wyłapał delikatne poparcie ze strony Nogala. Likwidacja OFE i próba odzyskania suwerenności finansowej Państwa , jako przyczyna wyprostowanych taśm. Może z Tuska będą jeszcze ludzie , boję się tylko , że to kolejna gra pozorów.
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.