Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak sobie radzić po odejściu partnera

~m.z niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 21:33
Witam! Mi pomogla najlepsza przyjaciolka. Nie pozwalala mi samej siedziec w domu i myslec. Mysle tez jak poprzedni komentujacy: wyjdz z domu pojdz w miejsce gdzie nie byliscie razem , gdzies gdzie nie kojarzylo by Ci sie nic z nim i wrzeszcz, klnij na czym swiat stoi. To naprawde duzo pomaga, rozladowuje emocje. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Trzymaj sie a bedzie tylko lepiej!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2884
ela
3 sierpnia 2014r. o 22:53
Odszedł na wieki, czy tylko sobie poszedł w siną dal?
~ niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 23:01
Najlepiej to zrobić się na bóstwo i pójść na jakąś imprezę, dyskotekę czy co tam jeszcze jest, a jak zaczną Cię podrywać inni faceci to od razu zapomnisz o byłym, na zranione serce najlepsza nowa miłość :) druga opcja to portale randkowe-ja męża poznałam właśnie przez internet :)
~ niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 23:19
~ napisał(a): Najlepiej to zrobić się na bóstwo i pójść na jakąś imprezę, dyskotekę czy co tam jeszcze jest, a jak zaczną Cię podrywać inni faceci to od razu zapomnisz o byłym, na zranione serce najlepsza nowa miłość :) druga opcja to portale randkowe-ja męża poznałam właśnie przez internet :)

Zrób sie na bóstwo :D
~autorka niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 7:48
Dzieci nie mieliśmy. Odszedł po prostu,zostawił mnie.
W jeden dzień mówił,że chce byśmy byli zawsze razem,a potem już ,że to koniec.
~Stachu niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 8:00
To dobrze ze poszedł , mogło być gorzej gdy by został i Cię nie kochał. Dzieci nie było szybko sobie poradzisz.
~autorka niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 11:06
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie rady.
~mat niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 17:55
a moze chcesz pogadac popisac co ty na to jak chcesz to odezwij sie gg9108291
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza