Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~zaginiony , chory !!! niezalogowany
5 sierpnia 2016r. o 10:39

Marian Pankow zaginął tydzień temu. Wyszedł z domu rano, 29 lipca i od tamtej pory nie dał znaku życia. Rodzina bardzo się o niego martwi. 58-latek choruje na schizofrenię. Może potrzebować pilnej pomocy! Mężczyzna ma ok. 177 cm wzrostu i 80 kg wagi, zielone oczy i krótkie, szpakowate włosy. Widziałeś go?

Mariana Pankow to 58-letni mieszkaniec Bolesławca. W piątek, 29 lipca wyszedł rano z domu i do tej chwili nie wrócił. Nie skontaktował się też z rodziną. Bliscy bardzo się o niego martwią. Mężczyzna choruje na schizofrenię i może potrzebować pomocy.
REKLAMA
REKLAMA

W dniu zaginięcia miał na sobie niebieskie, dżinsowe spodnie, beżowe sandały, koszulkę i sweter w ciemnym kolorze. Może mieć przy sobie torbę podróżną. Mężczyzna ma około 177 cm wzrostu, waży 80 kg, ma zielone oczy i krótkie, szpakowate włosy.

Osoby znające miejsce pobytu mężczyzny lub posiadające o nim jakiekolwiek informacje proszone są o kontakt z komendą w Bolesławcu pod tel. 75 64 96 200 lub 201. Można też dzwonić na alarmowy numer 997 lub 112.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 13:26
"Po Brexicie David Cameron postąpił honorowo i podał się do dymisji. Wielka Brytania ma już od kilku tygodni nowy rząd. Nie ma czego chwalić, tak stałoby się w każdej rozwiniętej zachodniej demokracji. Brexit to także wielka porażka dla całej Unii, w Brukseli jednak po ponad miesiącu nikt nie dostrzegł swojej winy. Znów nie jest to zaskakujące. Tak przecież stało się po wszystkich kolejnych kryzysach - greckim, ukraińskim, migracyjnym i tak też będzie w sytuacji rosnącego zagrożenia terroryzmem."

http://opinie.wp.pl/marcin-bartnicki-bruksela-nie-zauwazyla-ze-unia-europejska-upada-6022467658211969a

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 21:45
alter napisał(a): "Po Brexicie David Cameron postąpił honorowo i podał się do dymisji...

Po kompleksowym upadku polskiej gospodarki , Ryży Olsen postąpił równie honorowo i ... dostał "kopa w górę" ... na ratlerka Pięknej Makreli , dążącej do islamizacji Europy.

Ale nie wiem czy wiesz Alterowiczu , że nie tylko poezją Człowiek się żywi. Ja tam :

również muzą żyję i dniem codziennym.

Cieszy jednak fakt , że skończyło się Twe bałwochwalstwo eurokołchozu :)

Skacowana Pokrzywko , poprawna pod każdym względem :) Ja cham i prostak proszę Cię ... zakosztuj nieco szaleństwa i napisz ... koham ... wybierz sobie. Tego kwiatu to pół światu :) Dopiero wtedy odczujesz Swoją Kobiecość , jeśli będzie ktoś , kto Ją podkreślać będzie.

A wracając do rzeczy Kolego KK :) Czy widziałeś już Lechickiego ?

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
5 sierpnia 2016r. o 22:00
Lepkie rączki, ja mam kilka swoich "pięt achillesowych" , kto uważny, ten widział : ). Zajmij się lepiej swoją Męskością : ).
10114
#alter nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Cieszy jednak fakt , że skończyło się Twe bałwochwalstwo eurokołchozu :)

Panna jesteś w błędzie. Moja opinia na temat UE zawsze była racjonalna. Widzę zalety, ale i wady. I jeżeli jest zła próbujmy ją zmieniać :) Jeżeli te wyobcowane elity prowadzą w złym kierunku zmieńmy je. Dlatego też zwróciłem uwagę na ten artykuł! Kto odpowiadał za brexit powinien podać się do dymisji!

Może, jak zwykle zadam Ci pytanie... Czy dostrzegasz teraz alternatywę dla UE? No chyba nie Putinka ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:11
Umknęło mojej uwadze :) A jakież to pięty , jeśli wiedzieć można ... Poprawna pod każdym względem ?
Stać Cię na publiczną spowiedź ? Wszak Stwórca wie wszystko o Tobie . A gdzieś czytałem , że Każdy i Każda jest Bogiem :)

Dopisane 05.08.2016r. o godz. 22:11:

Owszem dostrzegam Alterowiczu ... powrót do państw narodowych z własną walutą bez żydowskich machlojek z łełrasami. Przypomnę , że Szogun na siłę chciał wprowadzać Euro .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:32
Pannazdzieckiem napisał(a): powrót do państw narodowych .

Mamy państwa narodowe w ramach UE. Trzeba tylko zlikwidować te biurokratyczne absurdy, i utopijne plany lewaków. Jednak całkowity rozpad UE to prezencik dla Putinka ;)

Dopisane 05.08.2016r. o godz. 22:32:

Pannazdzieckiem napisał(a): zakosztuj nieco szaleństwa i napisz ... koham ... wybierz sobie. Tego kwiatu to pół światu :) Dopiero wtedy odczujesz Swoją Kobiecość , jeśli będzie ktoś , kto Ją podkreślać będzie.

Panna, ale kto by chciał tak poprawną za małżonkę? ;) Ani nie pozwoli sobie koła wymienić, ani żarówki wkręcić, ani nosić ją na rękach ;) Doskonała jest :)

5183
magnum44
5 sierpnia 2016r. o 22:35
Nikt nie jest doskonały.
Żaden żyjący na tej planecie człowiek.
NIKT!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza