Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:37
Magnum ta wiadomość mnie bardzo cieszy :) A tak po cichutku? Też tak od zawsze uważam ;)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:40
No proszę Cię Alterowicz :) Jakie państwa narodowe ? Te sterowane ustawodawstwem niewybieralnej Komisji Europejskiej ? Nie obrażam królowej , ale śmiem twierdzić , że Czwarta Rzesza musi runąć. I takie mam intencje , bazując na wiedzy Innych ...

Czas spać ... i jeszcze jedno ... przerobiłeś Doktrynę szoku , jak Ci zalecałem lata temu ? Jeśli nie , to won do prozy. Zluzuj nieco poezję :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 sierpnia 2016r. o 22:43
Coś tam kiedyś poczytałem na ten temat... Ale ja mam inne priorytety ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 sierpnia 2016r. o 6:49
alter napisał(a): ...
Panna, ale kto by chciał tak poprawną za małżonkę? ;) Ani nie pozwoli sobie koła wymienić, ani żarówki wkręcić, ani nosić ją na rękach ;) Doskonała jest :)

Tak siedzę sobie przy porannej kawie i muszę się z Tobą zgodzić , choć nie lubię tego robić :D Zosie - samosie , to trudny materiał na żonę :D Ale Nowbady its perfekt , jak słusznie zauważyła Giwera ;) Ponieważ weekend nam się zaczyna , dla wprawienia w dobry nastrój i humor , polecam Wam :

W końcu nie samym chlebem ... wróć , geopolityką człowiek żyje :)

No i oczywiście Sikorowski dla równowagi ducha :

"Wiec dziękuję ci losie , że nie urodziłem się pod wulkanem "

Miłej soboty Bracia i Siostry Lachy i Tobie Pokrzywko ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 7:57
„To my jesteśmy Niemcami” – okrzyki wznoszone przez mieszkających w RFN Turków podczas manifestacji poparcia dla Reccepa Tayyipa Erdogana w minioną niedzielę zabrzmiały jak groźba. Ponad 30 tys. osób zebrało się w Kolonii – nie pod czarno-czerwono-złotą banderą, ale tureckimi flagami z półksiężycem. „
http://www.nowakonfederacja.pl/piata-kolumna-ankary/

„Bawarczykowi, który zaczął z balkonu swojego mieszkania obrzucać wyzwiskami napastnika z Monachium, zostały postawione zarzuty „obrazy ze szkodą dla zmarłego”. Prokuratura ustala też, czy 57-latek nie przyczynił się do popełnienia samobójstwa przez 18-letniego zamachowca”
https://www.wprost.pl/swiat/10018093/Zamach-w-Monachium-Bawarczyk-wyzywal-napastnika-uslyszal-zarzut-obrazy-zmarlego.html

~chamski chadziar niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 21:37
Tak się właśnie kończy żydowski neoliberalizm z krwiożerczym kapitalizmem związany nieodłącznie. Być może za pięćdziesiąt lat banderowcy na ulicach Wrocławia , też będą krzyczeli " To my jesteśmy Polakami " . Nie podoba mi się ta masońska wędrówka ludów. Trzecia siła ewidentnie dąży do zachwiania równowagi. Głupcy nie pojęli istoty " równowagi wektorowej " w rozwoju świadomości. Bożek Mamon illuminuje , bądź ślepi ... im po oczach.
Ale wracając do sprawy Alterowiczu. Nie da się zlikwidować biurokratycznych absurdów wśród urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie . Ale można ich skołować . Francuzi tłumaczyli zjawisko tak :

Od trzydziestej dziewiątej minuty zaczyna się jazda , myślę że warto pooglądać , bo absurdy lubią się mnożyć :D Król jest nagi :]

10114
#alter nieaktywny
8 sierpnia 2016r. o 21:46
~chamski chadziar napisał(a):
Ale wracając do sprawy Alterowiczu. Nie da się zlikwidować biurokratycznych absurdów wśród urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie .

Panna, chodziło mi o absurdy UE. Aby to się udało na czele nie mogą stać lewacy typu Shulz, Juncker czy Tusk!

I pamiętaj politycznie, czy gospodarczo, w grupie zawsze będziemy silniejsi! Wśród przyjaciół łatwiej o poczucie bezpieczeństwa :)

Powtórzę, nie ma rozsądnej alternatywy dla Polski, jak UE. Panna tylko racjonalne spojrzenie ma przyszłość w dzisiejszym świecie :) pozdrawiam

~chamski chadziar niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 22:12
Źle mnie zrozumiałeś Alterowiczu :). Tym razem unia jest teorią ;) Alternatywa dla Polski jest taka ; gonić to całe tałatajstwo z "piątej kolumny" różnych narodowości , weryfikować brak żydowskich genów do piątego pokolenia wstecz u urzędników państwowych , jak za hiszpańskiej hermandaty. I drukować własny , nieoprocentowany pieniądz. Aby spełnić pierwszy warunek potrzebni są Polacy z krwi i kości . Drugi warunek , to domena tych Polaków , co nie trują Narodu szczepionkami i "lekarstwami" Bighfarmy ... i na genetyce się jeszcze znają . Trzeci warunek , to domena Mądrych Ludzi , nie tylko Polaków , choć wielu nas :) , którzy rozumieją na czym polega szwindel wszechczasów na tej Planecie. Ty rozumiesz , więc w realu też tłumaczyć możesz ... Lemingom. Pytanie , czy chcesz ? :)

Aśmy się zagadali :D Dobranoc :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza