Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
8 sierpnia 2016r. o 22:32
Panna, dostrzegam jeden plus brexitu, to znaczy tak mi się wydaje... że brexit przyniesie opamiętanie i odpowiednie refleksji w Brukseli.

Ten plus dostrzegałem w możliwości renegocjacji traktatów. Ponieważ traktaty mają szczegółowe zapisy, a brexit zmienia ich literę. Mam też więcej nadziei w tym, że PIS bardziej niż PO potrafi zadbać o nasze narodowe interesy. W kontekście praw państw narodowych.

:)

Dopisane 08.08.2016r. o godz. 22:32:

dobranoc :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~chamski chadziar niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 22:42
No parę miesięcy temu też miałem takie nadzieje związane z Pisem , ale " dobra zmiana " , to iluzja . Kaczor - dyktator , jak twierdzi Papuga , może podyktować tylko swej sekretarce. Moich postulatów nigdy realizować nie będzie , bo ma wytyczne od chazarskiej dziczy zza Oceanu ... w ogromnym skrócie ... Putler to świnia. I tak to leci :|

Do dupy z taką demokracją i prawdą :]

Bracia Lachy i Siostry , kolorowych snów :)
10114
#alter nieaktywny
8 sierpnia 2016r. o 22:58
~chamski chadziar napisał(a): No parę miesięcy temu też miałem takie nadzieje związane z Pisem , ale " dobra zmiana " , to iluzja .
[...]
Do dupy z taką demokracją i prawdą :]

Nie mogę się zgodzić :) W wyborach z pewnością nastąpiła dobra zmiana. Jedynie PIS stara się dotrzymywać obietnic. Dowodów na to jest wiele. A to ostatni...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20515332,prezydent-podpisal-ustawe-o-minimalnej-stawce-minimum-to-12.html#BoxNewsImg

I jeżeli możesz nie przywołuj opinii "papugi" bo dla mnie to pieniacz nie godny szacunku.

Demokracja ma swoje słabości, ale uważam że i dla demokracji nie ma teraz mądrej rozsądnej alternatywy. Panna no chyba, że Ty widzisz jednak jakąś alternatywę dla demokracji?

:)

~chamski chadziar niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 23:06
Owszem , widzę . Akademia władców w/g braci Strugacckich . Poczytaj , co Ci szkodzi . Wiem , że tak jak ja , lubisz czytać :)

No dobra ... idę w kimono :D Czółko Obywatele :)
10114
#alter nieaktywny
8 sierpnia 2016r. o 23:07
dobranoc :)

~Połykaczka kijanek niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 23:47
alter napisał(a):

I pamiętaj politycznie, czy gospodarczo, w grupie zawsze będziemy silniejsi! Wśród przyjaciół łatwiej o poczucie bezpieczeństwa :)

Powtórzę, nie ma rozsądnej alternatywy dla Polski, jak UE.

Wśród przyjaciół??
To ci przyjaciele pchają nas do wojny z ruskimi za pomocą swoich mediów.
Rozsądny człowiek potrafiący liczyć ,który wie że ruskich jest 100 milionów a polaków 35 milionów nigdy nie będzie spodziewał się wojny na noże na ulicach.
Ruscy wiedzą że każda wojna konwencjonalna dla ich narodu to koniec i będą walczyć tylko za pomocą rakiet i samolotów.
Nie będzie żadnej wojny z Rosją tylko z Białorusią bo Białoruś też ma przyjaciół tak jak Polska , co stoją za plecami :D

Na pierwszej linii leży Polska i Białoruś i żadnych strat ruskim nie wyrządzisz a sam sobie swój własny naród wykończysz jak w warszawiaków w powstaniu.
Od kiedy to Niemcy są naszym przyjacielem? To że sprzedał ci niemiec autko wypierdziane to nie znaczy że już jesteśmy przyjaciółmi :)

Po drugie odbywa się zmasowana likwidacja katolicyzmu za pomocą mediów, multikulturowości i samej agenturze wewnątrz Watykanu (argentyński papież).
Na wschód od Polski mamy prawosławnych, na zachód laików protestanckich, na południu muzułman i żydów.

Przywalenie w Polskę katolicką to koniec kościoła katolickiego który pozostanie już tylko w Ameryce południowej.
I prawosławni będą się cieszyli i protestanci i muzułmanie i żydzi, czyli nasi przyjaciele :D
Nie wiem czy wiesz że głową prawosławnych ukraińskich jest jeden taki ich papa z Moskwy i każdy atak twoich ukraińskich przyjaciół na Moskwę sprawia że idą oni do piekła a nie do nieba :)

Na umysł goja bardziej niż patriotyzm oddziałuje bajka o bogu.
Był raz taki wyjątek że patriotyzm wyprzedził boga i była to bitwa pod Grunwaldem z krzyżakami.
Taki ukrainiec będzie miał do wyboru iść do piekła a po wojnie tyrać u przyjaciół Polaków za michę kartofli albo iść do nieba, zarżnąć Polaka i wziąć sobie łupy po Polaku i graniczyć ze swoim przyjaciółmi z Niemiec.

W historii europy zawsze na pierwszym planie wojen był wątek religijny i tam się zawierało sojusze a wy o tym zapominacie i sojusze zawieracie na podstawie ekonomii, ekonomii która w czasie wojny wywraca się do góry nogami i już jej nie ma.
Dlaczego wybieracie ekonomię której nie będzie, na dodatek skompromitowaną a nie patrzycie na sojusze religijne.
Przecież wraz z inwazją muzułman na europę ciągle gadacie jak to muzułmanie wyrżną białych i będą kalifaty a teraz budujecie sojusze na przyjaciołach od euro i dolara i nagle zapominacie o sojuszach religijnych.

Nigdy Polak katolik nie będzie przyjacielem prawosławnego Ukraińca, tak jak Niemiec protestant laik nie będzie przyjacielem Watykanu i cerkwi w Moskwie.

Co zamierzasz otrzymać za wierność swoim sojusznikom ekonomicznym?
Euro co po wojnie będzie nic nie warte a może dolary oparte na ropie gdzie szyby naftowe będą zbombardowane?
A może myślisz że nasze zbombardowane PKB będzie w dalszym ciągu partnerem dla niezbombardowanego PKB zachodniego? Nie będzie żadnym partnerem bo będzie ruina i gruzy a nie fabryki i produkcja.

Nie będzie żadnej wojny dlatego że Putin nie lubi Polaków (jak to mówią w niemieckich mediach) tylko będzie jak Watykan i cerkiew Moskiewska dadzą na nią zgodę.
~Połykaczka kijanek niezalogowany
8 sierpnia 2016r. o 23:56
Zresztą ekonomiczny sojusz UE rozsypie się sam za 10 lat (jak dożyje) bo oparty jest on na lichwie a muzułmanie lichwy nie uznają tak jak katolicy i sami zrujnują ten system.
Kto ci wtedy da pożyczkę?
Idąc za idiotycznym sojuszem ekonomicznym Ruscy nas napoczną a muzułmanie dobiją z zachodu i południa.

Obecny sojusz to najgłupszy sojusz dla Polski.
Najlepszy sojusz to sojusz środkowoeuropejski/wyszehradzki, pamiętający II wojnę światową i naszych alianckich "przyjaciół", naszych "przyjaciół" z ZSRR i naszych przyjaciół z UE i multikulti.
10114
#alter nieaktywny
9 sierpnia 2016r. o 0:00
Słowotok połykaczu. Może kilka ciekawostek, a reszta to nonsensy :)

Dopisane 09.08.2016r. o godz. 00:00:

I generalnie to Rosjanin twoim przyjacielem :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza