#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 września 2016r. o 23:52
skorn napisał(a): Mnie żaden złodziej ekonomii uczył nie będzie.
A to ciekawe. Rozważ , jeśli masz jeszcze szare komórki między uszami , następujący dylemat , jak na wartość mamony w obiegu wpływa przyrost ... z dodruku ? Żydowscy złodzieje są perfekcjonistami , należy się od nich uczyć :D Wspomniałem Amszela , czyż nie ? :D A hamerykański FED dziennie drukuje 85 mld zielonego badziewia i Ludzkość tej Planety traktuje petrodolara za bóstwo.
Jeśli przeczytałeś " Wolny wybór " , w co wątpię , ponieważ pseudopatriotyzm oparty na nienawiści do ruskich , leży Ci na ślepiach jak macica , to już jesteś głąbem i nie wiesz nawet dlaczego. Jest takie stare przysłowie , jak kraść to miliardy na wielką skalę ... i to się właśnie dzieje :D
Dobra ... z k.retynami nie gadam. Przepraszam , że zakłócam Ci nocną ciszę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 21 września 2016r. o 7:38
Zgadza się , dopiero się zreflektowałem . Przepraszam za pomówienie :)
Miłego :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)
Dopisane 23.09.2016r. o godz. 07:47:
Jak ja Wam mówię o banksterach , to macie mnie za oszołoma. To posłuchajcie Szewczaka :
Miłego dnia , a ja tymczasem skoczę do księgarni po Jego książkę . :)
Dopisane 23.09.2016r. o godz. 22:02:
No i co ? Jest na sali śmiałek , co Szewczakowi zarzuci , że kłamie i kradnie opowiadając o prawdziwych złodziejach ?
Może Ty, Skornik , " narodowcu i patrioto " z bożej łaski ?
Dobranoc.
Dopisane 23.09.2016r. o godz. 22:10:
A może Ty Papugo ? Wszak Szewczak , to " Pisior :"
Dobra idę spać , nie ma z kim gadać o konkretach w Bolesławcu :|
#Pannazdzieckiem nieaktywny 24 września 2016r. o 8:04
qwax_ napisał(a): Duda na pasku Ameryki? „Polska popiera TTIP”:
http://alexjones.pl/aj/aj-polska/aj-gospodarka-polska/item/95514-duda-na-pasku-ameryki-polska-popiera-ttip
I cytacik z Parezji :
" Negocjacje nad TTIP objęte są ścisłą tajemnicą, co niepokoi wielu komentatorów.
Cóż, wypada zapytać, czyje interesy tak naprawdę reprezentuje prezydent Duda. "
Jak się dołoży do tego przymus szczepień na HPV podpisany przez Dudę , oraz pytanie Michalkiewicza " Co Duda obiecał żydom w NY ? " , to wypada też zapytać , czy jest na sali jeszcze ktoś , kto wierzy w " dobrą zmianę " . Ekipa POpaprańców służyła i służy w eurokołchozie , ale zmienił stryjek siekierkę na kijek , w wolnych wyborach oczywiście , i teraz nowa władza oficjalnie służy chazarskiej dziczy z hamerykańskiego Knesetu. Przyznam , że straciłem nadzieję , że za mojego życia będzie w tym umęczonym kraju normalnie :|. Ryba zawsze psuje się od głowy.
Mimo wszystko , miłego Wam życzę :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.