Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

211
skorn
10 października 2016r. o 23:21

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 października 2016r. o 7:53

Panna, a może to właśnie ten uświęcony uniwersalizm? :)

Jak zwał , tak zwał ... Uświęcony Uniwersalizm , czy Święta Geometria , grunt , że jest. I nie jest dziełem przypadku. Struktury atomowe układają się w powtarzalne wzory , niezależnie od ilości atomów i to nawet w makroskali. :) Dziwię się ateistom :)

Miłego dnia :)

Dopisane 11.10.2016r. o godz. 07:53:

Pogubiłem gdzieś literki c z kwadraciakiem :D Przepraszam :)

" Panna, a może to właśnie ten uświęcony uniwersalizm? :) "
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
11 października 2016r. o 9:53
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jak zwał , tak zwał ... Uświęcony Uniwersalizm , czy Święta Geometria , grunt , że jest. I nie jest dziełem przypadku. Struktury atomowe układają się w powtarzalne wzory , niezależnie od ilości atomów i to nawet w makroskali. :) Dziwię się ateistom :)

Otóż to! :) Jeżeli nazwa nie jest tak istotna, to dla mnie uświęcony uniwersalizm, Święta Geometria, to po prostu Dzieło Boże :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Połykaczka kijanek niezalogowany
11 października 2016r. o 10:57
Święta geometria też ma jakiś wzór i przekłada się na świętą arytmetykę czyli gematrię.
Jeżeli ktoś wierzy w boga a nie wierzy w arytmetykę tylko jakieś mityczne dobro i zło a zło odrzuca i czyni "dobro" a nie chce poznać arytmetyki i geometrii to jest kim?

Problemem religiantów jest to że czytają te swoje święte księgi i nie pojmują dlaczego np. Biblia ma około 1400 stron, dlaczego ma setki opisów wymiarów różnych rzeczy, dlaczego cały przekaz zejścia Mojżesza że świętej góry oprócz Dekalogu (10) zawiera opisy miar, długości, kształtów różnych rzeczy, dlaczego Salomon jest mądry i zna wymiary swojej budowli itp, itd.

Religia to arytmetyka i geometria a oni wiedzą że tam chodzi o dobro dla drugiego człowieka :)

Biblia ma 1400 stron a oni mają kilka haseł na pół strony - macie się kochać (a się nie kochają), chodzić do kościoła (chodzą i śpią), nie zabijać (a się zabijają) ,nie kraść (a biorą i daj na lichwę).

Są ludzie którzy się zajmują geometrią i arytmetyka i zwą się masonami i iluminatami ale ci uważani są za diabły.
Ale gdy coś działa może być uznane za diabelskie? Wolą po "bożemu" być umarłymi niż żyć "po diabelsku".
Nie kapują że diabelska to może być tylko głupota i bierność:)
10114
#alter nieaktywny
11 października 2016r. o 11:05
Tyle połykaczu namajaczyłeś, a właściwie niewiele miałeś do powiedzenia. Jesteś za a nawet przeciw.

~Połykaczka kijanek niezalogowany
11 października 2016r. o 11:23
Za to ty błysnąłeś pojęciem geometrii jako okładki czasopisma "I ty możesz zostać Pitagorasem" bo masz egzemplarz w tornistrze :)
Taki egzemplarz każdy uczeń miał i większość kredyciarzy została teoretykami świętej geometrii :)

Bóg cię kocha :D
10114
#alter nieaktywny
11 października 2016r. o 11:29
~Połykaczka kijanek napisał(a):
Bóg cię kocha :D

Wiem o tym :)

11100
#Blackjack nieaktywny
11 października 2016r. o 13:09
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,Europosel-PO-Jacek-Saryusz-Wolski-Nie-ma-co-przejmowac-sie-Francja,wid,18537911,wiadomosc.html?ticaid=117e2d&_ticrsn=3

Nie sadziłem, że kiedyś zgodzę się posłem PO :/

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza