Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 stycznia 2017r. o 9:57
Kluczniku ... dziękuję :)

Cieszą szczególnie te brawa na końcu. Pojawiła się w moim sercu nadzieja , że Ludzie przejrzą na oczy ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
22 stycznia 2017r. o 10:10
Pannazdzieckiem napisał(a): Kluczniku ... dziękuję :)

Cieszą szczególnie te brawa na końcu. Pojawiła się w moim sercu nadzieja , że Ludzie przejrzą na oczy ...
nie ma za co;NIEpoprawni.pl,klub inteligencji polskiej.pl,alex jones.pl,WOLNA POLSKA.pl,kefir2010.pl,zmianynaziemi.pl,wolne media.pl,monitor polski,jest dwa monitory trzeba wybrać .
2900
#falco nieaktywny
22 stycznia 2017r. o 10:23
aaaaa...to o samolot chodziło .... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
22 stycznia 2017r. o 21:28
Nie wiem Edek , czy Rycho Ci mówił , ale naszą nauczycielką od polskiego była ... zapewne świętej pamięci ... pani Sabiniewicz .

Ja młokos z Kruszyna , lekko wystraszony , siedzę skulony ... a Ona ... " gdzieście się do tej pory edukowali barany " :D

Nazywaliśmy Ją Pszczółka :) Po trzech latach edukacji w zawodówce , Jej ulubionymi zwrotami było ... Różański ty ... ... i ... Papież masz nazwisko absolutnie nie adekwatne do zachowania :D

A tak mnie dzisiaj coś na wspominki wzięło :) Nie ma z kim się kłócić , bo Kolega Wikary spasował ... być może to pokerowy trick ... mam nadzieję :)

Dopisane 22.01.2017r. o godz. 21:11:

O Boże , co za paranoja ! Przypomina mi ta autokorekta zielony napis ...

Pszczółka mawiała Różański ty d.u.r.n.i.u.

... co w tym qurwa złego jest ?

Maniek popraw ten portal , bo łacha z siebie robisz.

Dopisane 22.01.2017r. o godz. 21:28:

Artur był na Złotniczej po nas ... ale Sliedziu , podobnie jak i nas " uczył " Artura konstrukcji telefonu :D

Fajne były czasy ...

Pozwolisz Edek , że sięgnę dalej w przeszłość ...

:)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ed niezalogowany
22 stycznia 2017r. o 22:24
Interpretacja jakiegos wiersza, dzień po omówieniu przez panią profesor, przypadła mi. Byłem słuchowcem i jak mnie nie nie dekoncentrowali pisaniem wszystkiego do zeszyt to byłem w stanie powtórzyć toczka w toczkę. Gdy skończyłem - bardzo dobrze ed, siadaj trzy plus.
W 81' Pani P poszła na pół roku na jakieś zwolnienie, urlop, zastąpiła ją (nie pamiętam nazwiska, mówiono na nią babcia) Pani bibliotekarka, z wykształcenia też polonistka. Do czego zmierzam, u tej Pani na okres miałem czwórę z propozycją, a nawet naleganiem, abym zdawał na piątkę. Widziałem oczyma wyobraźni twarz Pszczółki jakby zobaczyła taką ocenę przy moim nazwisku, więc zrezygnowałem.
U nas tolerowała jedynie Darka S. Wpisałem nazwisko ale w porę się wycofałem.
Gdybyś chciał się dowiedzieć kogo tak promowała to wpisz gogle prezes energiapro.
Miło wspominam Pszczółkę.
4335
22 stycznia 2017r. o 22:49
Ja też , ale będziemy musieli wrócić do tej rozmowy Edek :)

Czyżbyś wtedy z nami w naszej klasie siedział ... ?

Dobranoc :)

~~ niezalogowany
28 stycznia 2017r. o 5:32
W Moskwie zmarł w piątek Wałerij Bołotow, pierwszy przywódca proklamowanej wiosną 2014 r. samozwańczej Ługańskiej Republiki Ludowej (ŁRL) na wschodzie Ukrainy. Jego współpracownicy poinformowali, że przyczyną śmierci był najprawdopodobniej zawał serca.

4335
28 stycznia 2017r. o 9:44
Ludzie rodzą się , aby umrzeć. Ale dziękuję Koledze za odgrzebanie tematu.

Gdyby szukajka działała , to można by częściej publikować ciekawostki , ale jaka Redakcja , taka szukajka. Nie mówiąc o IP.

Tutaj artykuł prof Majewskiej :

http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-kartel-farmaceutyczny/item/106767-prof-maria-dorota-majewska-nowa-era-w-szczepieniach

Ciężko powiedzieć co z tym Trumpem. Z jednej strony śliczne obietnice z drugiej strony w administracji ma siedmiu , czy ośmiu banksterów.

Ale ten świat jest powalony.

Miłego :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza