#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 stycznia 2017r. o 9:57
Kluczniku ... dziękuję :)
Cieszą szczególnie te brawa na końcu. Pojawiła się w moim sercu nadzieja , że Ludzie przejrzą na oczy ...
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Cieszą szczególnie te brawa na końcu. Pojawiła się w moim sercu nadzieja , że Ludzie przejrzą na oczy ...
nie ma za co;NIEpoprawni.pl,klub inteligencji polskiej.pl,alex jones.pl,WOLNA POLSKA.pl,kefir2010.pl,zmianynaziemi.pl,wolne media.pl,monitor polski,jest dwa monitory trzeba wybrać .
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 stycznia 2017r. o 21:28
Nie wiem Edek , czy Rycho Ci mówił , ale naszą nauczycielką od polskiego była ... zapewne świętej pamięci ... pani Sabiniewicz .
Ja młokos z Kruszyna , lekko wystraszony , siedzę skulony ... a Ona ... " gdzieście się do tej pory edukowali barany " :D
Nazywaliśmy Ją Pszczółka :) Po trzech latach edukacji w zawodówce , Jej ulubionymi zwrotami było ... Różański ty ... ... i ... Papież masz nazwisko absolutnie nie adekwatne do zachowania :D
A tak mnie dzisiaj coś na wspominki wzięło :) Nie ma z kim się kłócić , bo Kolega Wikary spasował ... być może to pokerowy trick ... mam nadzieję :)
Dopisane 22.01.2017r. o godz. 21:11:
O Boże , co za paranoja ! Przypomina mi ta autokorekta zielony napis ...
Pszczółka mawiała Różański ty d.u.r.n.i.u.
... co w tym qurwa złego jest ?
Maniek popraw ten portal , bo łacha z siebie robisz.
Dopisane 22.01.2017r. o godz. 21:28:
Artur był na Złotniczej po nas ... ale Sliedziu , podobnie jak i nas " uczył " Artura konstrukcji telefonu :D
Fajne były czasy ...
Pozwolisz Edek , że sięgnę dalej w przeszłość ...
:)
Zastosowana autokorekta
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Interpretacja jakiegos wiersza, dzień po omówieniu przez panią profesor, przypadła mi. Byłem słuchowcem i jak mnie nie nie dekoncentrowali pisaniem wszystkiego do zeszyt to byłem w stanie powtórzyć toczka w toczkę. Gdy skończyłem - bardzo dobrze ed, siadaj trzy plus.
W 81' Pani P poszła na pół roku na jakieś zwolnienie, urlop, zastąpiła ją (nie pamiętam nazwiska, mówiono na nią babcia) Pani bibliotekarka, z wykształcenia też polonistka. Do czego zmierzam, u tej Pani na okres miałem czwórę z propozycją, a nawet naleganiem, abym zdawał na piątkę. Widziałem oczyma wyobraźni twarz Pszczółki jakby zobaczyła taką ocenę przy moim nazwisku, więc zrezygnowałem.
U nas tolerowała jedynie Darka S. Wpisałem nazwisko ale w porę się wycofałem.
Gdybyś chciał się dowiedzieć kogo tak promowała to wpisz gogle prezes energiapro.
Miło wspominam Pszczółkę.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 stycznia 2017r. o 22:49
Ja też , ale będziemy musieli wrócić do tej rozmowy Edek :)
Czyżbyś wtedy z nami w naszej klasie siedział ... ?
Dobranoc :)
W Moskwie zmarł w piątek Wałerij Bołotow, pierwszy przywódca proklamowanej wiosną 2014 r. samozwańczej Ługańskiej Republiki Ludowej (ŁRL) na wschodzie Ukrainy. Jego współpracownicy poinformowali, że przyczyną śmierci był najprawdopodobniej zawał serca.
Ciężko powiedzieć co z tym Trumpem. Z jednej strony śliczne obietnice z drugiej strony w administracji ma siedmiu , czy ośmiu banksterów.
Ale ten świat jest powalony.
Miłego :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.