~klucz-nick napisał(a):ojciec napisał(a): Pamiętaj, że za to iż się nie stawisz to pójdziesz siedzieć...wole przesiedzieć wojne w pierdlu,po co się ścierać ??i dla kogo?? :P
~ napisał(a):kula w łeb jest za zdrade ojczyzny,a gdzie ty tu masz ojczyzne?kraj który mnie okrada i niszczy nie leczy każe umierac nazywasz ojczyzną?i ja mam walczyć za co za to że jak wygramy to PO podniesie podatki? walczy się za ojczyzne polske sprawiedliwą uczciwą czekającą z emeryturą na mnie ,a tu politycy mówią że Polska jest tylko na papierze,skoro nie ma granic to kogo mam bronić polski cz unii?~klucz-nick napisał(a):ojciec napisał(a): Pamiętaj, że za to iż się nie stawisz to pójdziesz siedzieć...wole przesiedzieć wojne w pierdlu,po co się ścierać ??i dla kogo?? :P
Pamiętaj że w czasie wojny istnieje instytucja "sądu polowego". a tam kulka w łeb. Nie zależy Wam na ojczyźnie? Nie wnikam w politykę, ale chodzi o kraj, o który walczyli Wasi przodkowie. Na serio nie zależy Wam na polskiej tożsamości ? W czasie II WŚ, młodzi i starsi sami szli walczyć o polskość, a w Was tylko własna d..u..pa się liczy. Żal i wstyd.
~ napisał(a):~klucz-nick napisał(a):ojciec napisał(a): Pamiętaj, że za to iż się nie stawisz to pójdziesz siedzieć...wole przesiedzieć wojne w pierdlu,po co się ścierać ??i dla kogo?? :P
Pamiętaj że w czasie wojny istnieje instytucja "sądu polowego". a tam kulka w łeb. Nie zależy Wam na ojczyźnie? Nie wnikam w politykę, ale chodzi o kraj, o który walczyli Wasi przodkowie. Na serio nie zależy Wam na polskiej tożsamości ? W czasie II WŚ, młodzi i starsi sami szli walczyć o polskość, a w Was tylko własna d..u..pa się liczy. Żal i wstyd.
~ napisał(a): Myślisz że mi jest dobrze? Ja wyjechałem z kraju już dawno temu, ale ojczyzna zawsze nią będzie. Pamiętaj że politycy są tylko "czasowi". Kiedyś odejdą, a jeśli ojczyznę zajmie wróg, to nawet nie bedziesz się miał możliwości nazywać się Polakiem.