Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~~Byly pracownik niezalogowany
27 września 2017r. o 6:10
Hej, a pracuje tam jeszcze Janek? Na szlifierni?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 września 2017r. o 9:20
Kierownictwo zmieniło się już?
~~Lolek niezalogowany
27 września 2017r. o 12:45
Marcin ale z Ciebie łeb. Grzesiek który ma 3polakow to dlatego że jest jedną linia jego strumienia a u Krzyśka 9polakow bo 3linie i inny strumień haha . A to że pracowałeś tam 4miechy to nic nie znaczy bo ta firma trzyma każdego człowieka nawet tych którzy nie robią bo dla nich liczy się ilość ludzi w nie jakość pracy. Także lepiej ty nie udzielaj się więcej jak nie znasz tematu. A skoro wydaje Ci się że praca na srutowni też jest banalna to źle Ci się wydaje.
~~Ona niezalogowany
27 września 2017r. o 13:03
Dlaczego zaraz wyzywacie gościa od ciot itp.. ?! Chłop chciał tylko pracować,zarabiać na życie,utrzymać rodzinę.Nie wiadamo jak tam było,może i się znęcali nad nim.Nie każdy jest taki kozak żeby się obronić nawet przed takim Grzesiem. Dlatego stonujcie swoje wypowiedzi i róbcie komuś przykrości. Poza tym myślę że taką sprawą powinna się zająć Państwowa Inpekcja Pracy.Kiedyś było na takie zachowania przymykanie oczu,dzisiaj jest to ścigane i to karalne. Dlatego pomyśl chłopie zamiast pisać na forum, to zgłoś tą sprawę do urzędu. Przyjadą z inspekcji i będą wyjaśniać sprawę na zakładzie. A kierownictwo obecne na firmie z Holandii na pewno Ci w tym pomogą i wyciągną odpowiednie konsekwencje..
~~pederastazmiasta niezalogowany
27 września 2017r. o 13:20
a ja tam kocham robote w lovinku bo jestem normalny a nie taki jep jak marcinek ha ha. i mi nikt nie podskakuje bo robiem swoje a marcienk niech zwala stąt a nie robi dym
~~Bolek i lolek niezalogowany
27 września 2017r. o 15:55
Idą dwa frezy przez szlifiernie jeden mówi do drugiego ale jesteś tępy A ten mu odpowiada to się mistrz haha
~~HAAHAA niezalogowany
27 września 2017r. o 16:40
Nie dziwie Ci się,że pracujesz,,że Ci się podoba i ,że nigdzie się nie wybierasz skoro nie potrafisz napisać poprawnie jednego zdania ,HAAHAA,HEEHEE,HIIHII. Umiejętność pisania i czytania nie jest potrzebna ,przynajmniej na tym dziale ,HAAHAA
~~c.h.u.j.e.k. z. w.i.o.s.k.i niezalogowany
27 września 2017r. o 17:59
A dla mi tyź podobać i kochać pracować w szlifować. Kaochać ta robota i mnie wszyscy szanuje bo ja robim co kazać przedłożonym. Ja nie umieć pisać jeszvze dlatego robić błedy. Wy mi wybaczyć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza