Marcin ale z Ciebie łeb. Grzesiek który ma 3polakow to dlatego że jest jedną linia jego strumienia a u Krzyśka 9polakow bo 3linie i inny strumień haha . A to że pracowałeś tam 4miechy to nic nie znaczy bo ta firma trzyma każdego człowieka nawet tych którzy nie robią bo dla nich liczy się ilość ludzi w nie jakość pracy. Także lepiej ty nie udzielaj się więcej jak nie znasz tematu. A skoro wydaje Ci się że praca na srutowni też jest banalna to źle Ci się wydaje.
Dlaczego zaraz wyzywacie gościa od ciot itp.. ?! Chłop chciał tylko pracować,zarabiać na życie,utrzymać rodzinę.Nie wiadamo jak tam było,może i się znęcali nad nim.Nie każdy jest taki kozak żeby się obronić nawet przed takim Grzesiem. Dlatego stonujcie swoje wypowiedzi i róbcie komuś przykrości. Poza tym myślę że taką sprawą powinna się zająć Państwowa Inpekcja Pracy.Kiedyś było na takie zachowania przymykanie oczu,dzisiaj jest to ścigane i to karalne. Dlatego pomyśl chłopie zamiast pisać na forum, to zgłoś tą sprawę do urzędu. Przyjadą z inspekcji i będą wyjaśniać sprawę na zakładzie. A kierownictwo obecne na firmie z Holandii na pewno Ci w tym pomogą i wyciągną odpowiednie konsekwencje..
~~pederastazmiasta niezalogowany 27 września 2017r. o 13:20
a ja tam kocham robote w lovinku bo jestem normalny a nie taki jep jak marcinek ha ha. i mi nikt nie podskakuje bo robiem swoje a marcienk niech zwala stąt a nie robi dym
Nie dziwie Ci się,że pracujesz,,że Ci się podoba i ,że nigdzie się nie wybierasz skoro nie potrafisz napisać poprawnie jednego zdania ,HAAHAA,HEEHEE,HIIHII. Umiejętność pisania i czytania nie jest potrzebna ,przynajmniej na tym dziale ,HAAHAA
~~c.h.u.j.e.k. z. w.i.o.s.k.i niezalogowany 27 września 2017r. o 17:59
A dla mi tyź podobać i kochać pracować w szlifować. Kaochać ta robota i mnie wszyscy szanuje bo ja robim co kazać przedłożonym. Ja nie umieć pisać jeszvze dlatego robić błedy. Wy mi wybaczyć
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.