Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Lovink Polska Wykroty Strefa

~~--- niezalogowany
27 września 2017r. o 20:05
Kto gada że baby paskudne,pierwsze słysze..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~--- niezalogowany
27 września 2017r. o 20:47
Ten Olo to po wypowiedziach mi na kobietę wygląda. Mniejsz z tym. Dobra trzeba iść spać żeby rano wstać,to nie wakacje.
~~MARCIN Z niezalogowany
28 września 2017r. o 6:57
andrzejki gejki,DZIĘKUJE :) . Właśnie idę włączyć PRANIE :) a pózniej ,pózniej BĘDZIE PADAĆ,HAAHAA HEEHEE . Miłego dnia :) i jeszcze raz dziękuję . Pozatym ciota co się ciotą urodziła to ciotą już zdechnie jak jaś co nawet wywywy wysłowić się nie potrafi. Marcin Żegna bo Marcin nie ma czasu na pierdoły
~~ niezalogowany
28 września 2017r. o 8:28
Kto tam teraz pociąga za lejce ? Chyba nikt
~~ niezalogowany
28 września 2017r. o 10:21
~~MARCIN Z napisał(a): andrzejki gejki,DZIĘKUJE :) . Właśnie idę włączyć PRANIE :) a pózniej ,pózniej BĘDZIE PADAĆ,HAAHAA HEEHEE . Miłego dnia :) i jeszcze raz dziękuję . Pozatym ciota co się ciotą urodziła to ciotą już zdechnie jak jaś co nawet wywywy wysłowić się nie potrafi. Marcin Żegna bo Marcin nie ma czasu na pierdoły

Aleś ty tępy, że aż zęby zgrzytają. A na miejscu tych, których obrażasz tu na forum, to bym cię up..ierdolił za to.
~~andrzzmejki niezalogowany
28 września 2017r. o 10:38
andrzejki- wieczór wróżb z 29 na 30 Listopada. Pozdrawiam
~~Dobrze zmotywowany. niezalogowany
28 września 2017r. o 12:25
Ja to bym się na koordynatora nadał,ja to mam psychologiczne podejście do ludzi..Ja bym tak nie postąpił,ja bym podszedł do niego i bym mu powiedział,ooo.... jak Ty śrutujesz,coś pięknego,coś niezwykłego,ja pierwszy raz widzę taką metodę śrutowania,co za precyzyjna technika , przecież ten śrut leci z każdej strony i to w dodatku pod odpowiednim kątem powiem Ci że nikomu się to wcześniej przed Tobą nie udało , no no i jaka szybka orientacja w przyciskach,jednym słowem reeeweelacjjja. I taki ktoś wraca po pracy, zamiast pisać bzdury do biura i oczerniać innych, to wbiega do domu rzuca plecak na przedpokoju i krzyczy: Maammmo , Taaatttooo druga pochwała już w tym tygodniu..
~~Sir niezalogowany
28 września 2017r. o 14:29
Bez przesady.. Tak to można się z dzieckiem obchodzić,a nie z gościem co ma jaja. Bo przecież pisał że je ma... Uhahahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza