Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
13 marca 2017r. o 10:17
~~Do: Kibica napisał(a): Bo czerpią wiedzę z antypolskich przekaziorow i są słabo wykształceni. Lykaja szybko i byle jak,aby zaistnieć. Takie łatwe papugowanie. Zapytasz o szczegóły. Argumentacje. Gubią się. Szybko kończą, najczęściej wulgarnie ad personam lub ogólnie.

To powiedz dla czego Pislamiści powołują się na szkopski dziennik DIE WELT. Chyba nie powiesz że reżimowe TVP Kurskiego jest obiektywne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Micchał niezalogowany
13 marca 2017r. o 10:48
~~Do: Kibica napisał(a): Bo czerpią wiedzę z antypolskich przekaziorow i są słabo wykształceni. Lykaja szybko i byle jak,aby zaistnieć. Takie łatwe papugowanie. Zapytasz o szczegóły. Argumentacje. Gubią się. Szybko kończą, najczęściej wulgarnie ad personam lub ogólnie.

Przepraszam bardzo ja jestem bardzo dobrze wykształcony, do tego młody i pracujący, jeśli jestem kibicem to raczej przed tv. Ja i moja cała rodzina i większość znajomych, z tego prawie 100% w moim wieku nie popieramy tego co robi pis w tym nawet politycznego programu 500+ który mógł by być mądrzej ustanowiony.
~~siema niezalogowany
13 marca 2017r. o 11:19
A czy niemieckie TVN jest obiektywne ? Ogladam rezimowe TVP i TVN. Nie jestem obrażony na żadną stację. Widzę , że każda robi swoją subiektywną propagandę. Warto to oglądać aby móc porównać. Na koniec kłapać może już nie głupoty.
Pozdrawiam
~~Mądrzej ustawiony /? / niezalogowany
13 marca 2017r. o 11:27
To idź i naprawiaj.
Młody a już zmanipulowany!
Gdybys był naprawdę dobrze wykształcony nie napisałbys tak jak wyżej, bo to przepraszam, ale kompromituje.
~~Mądrzej ustawiony /? / niezalogowany
13 marca 2017r. o 11:27
To idź i naprawiaj.
Gdybys był naprawdę dobrze wykształcony nie napisałbys tak jak wyżej, bo to przepraszam, ale kompromituje.
~~Endrew niezalogowany
13 marca 2017r. o 11:40
~~Mądrzej ustawiony /? / napisał(a): To idź i naprawiaj.

Ty za to jesteś obiektywnym i nieskompromitowanym wyborcą pisowskiej bandy kłamców i szkodników RP
~~orka niezalogowany
13 marca 2017r. o 14:11
Byłam na weselu u rodziny na Podkarpaciu. Oni w większości głosują za PiS. Nawet nie widzą tego co jest oczywiste. Są zaślepieni i wpatrzeni w TVP. Każdą wpadkę PiS-u wytłumaczą po swojemu. To są lata kłamstw w Radiu Maryja i TVP Trwam. Tam po pracę chodzi się do proboszcza a on może wszystko. Od załatwienia pracy w policji, czy w wojsku, po zasiłek dla bezrobotnych. Ze szkół wyrzuca się nawet za mówienie o Marii Skłodowskiej-Curie. Bo przy okazji ktoś może zapytać o Wałęsę. To nie jest Polska. To PiSoland.
~~ niezalogowany
13 marca 2017r. o 14:19
Tak byłeś... tak jak wcześniej byłes na meczu, i gdzie podobno wszyscy byli przeciwko PiSowi.... na kilometr czuć manipulacją.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza