~~orka napisał(a): Byłam na weselu u rodziny na Podkarpaciu. Oni w większości głosują za PiS. Nawet nie widzą tego co jest oczywiste. Są zaślepieni i wpatrzeni w TVP. Każdą wpadkę PiS-u wytłumaczą po swojemu. To są lata kłamstw w Radiu Maryja i TVP Trwam. Tam po pracę chodzi się do proboszcza a on może wszystko. Od załatwienia pracy w policji, czy w wojsku, po zasiłek dla bezrobotnych. Ze szkół wyrzuca się nawet za mówienie o Marii Skłodowskiej-Curie. Bo przy okazji ktoś może zapytać o Wałęsę. To nie jest Polska. To PiSoland.Takie sobie dwie prawdy pierwsza twoja druga moja . Nie mogłeś być na weselu bo Proboszcz co może wszystko zabronił . Pieniądze zamiast na wesele kazał wpłacić na Radio Maryja .
~~esbecy są wśród nas napisał(a): całym ich życiem była manipulacja, tego od nich wymagano i tego się nauczyli... dzisiaj wszyscy jak jeden przeciwko PiSowi... na emeryturach (słusznie obciętych) pełni frustracji oddawają się ulubionemu zajęciu - manipulacji, także tutaj na bolec.info... taką możliwość dał im internet.... proszę wszystkich aby nie dać się zwieść tym ludziom, to najgorszy z możliwych sortów
~~San Escobar napisał(a): ksiądz w kościele przeczytał orędzie wg którego ludzie nie mają iść na czarny protest tylko do kościoła. Po h..j zacofany kościół miesza się w pisowską politykę ?????Co ty nie powiesz - byłeś w kościele ??????
~~ napisał(a):~~Czy warto być "szmata"/?/ napisał(a): No, napewno Ciebie Michał.
"Gratuluje" takiego "dobrego" rozeznania.
Piszesz jak płatny troll.
Byłem wczoraj na meczu piłkarskim stało obok mnie kilkadziesiąt osób i nie było jednego który popierał by PIS wszyscy twierdzili, że nas kompromitują w Europie.Jednak na internecie obrońcy PIS są bardziej odważni.