Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~Czyż niezalogowany
14 marca 2017r. o 13:44
~~Anty ... napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Tylko kryminaliści, złodzieje, i tacy jak ty boją się PiSu.

Nigdy Pisu się nie bałem i nie boję bardziej boję się takich sprzedawczyków jak ty ,dzisiaj jesteś za Pisem jutro jakPIS będzie przegrany będziesz popierał SLD .

Pis namieszał w głowach takim jak ty. Ja się nie boję pisu tylko tego że doprowadzą Polskę do unicestwienia. Tyczy to polityki zagranicznej, rodzimej gospodarki i obronności Państwa.

pis wpędza Polskę w kłopoty

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
14 marca 2017r. o 13:54
a Kaczyński chce podpalić Polskę, słyszałem milion razy, ale nie zgłupiałem tak jak ty
~~Micchał niezalogowany
14 marca 2017r. o 14:14
~~ napisał(a): a Kaczyński chce podpalić Polskę, słyszałem milion razy, ale nie zgłupiałem tak jak ty

chce i podpala ale nie można mu na to pozwolić
11445
PanM
14 marca 2017r. o 14:19
~~Micchał napisał(a):
~~ napisał(a): a Kaczyński chce podpalić Polskę, słyszałem milion razy, ale nie zgłupiałem tak jak ty

chce i podpala ale nie można mu na to pozwolić

Kaczyński to taka tłusta tylda.
Za nic nie odpowiada o wszystkim decyduje.[img=1489497579_kmxeh41.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~San Escobar niezalogowany
14 marca 2017r. o 14:22
pisowsko szyszkowa masakra piłą motorową. Amen
~~Markus niezalogowany
14 marca 2017r. o 14:53
Jak zwykle banda głupków próbuje ośmieszać ludzi z PiS,
stara metoda PO.

Podobnie było w wyborach samorządowych, wszyscy ośmieszali przeciwników PO w swoich reżimowych mediach.

Przegracie teraz i samorządy, dotyczy to również rzekomo niezależnych kandydatów wspieranych przez PO.

Popiszcie sobie jeszcze jakieś bzdury na PiS i tak was nikt nie czyta, tylko wy sami.
~~Anty pisior niezalogowany
14 marca 2017r. o 15:00
~~Markus napisał(a): Jak zwykle banda głupków próbuje ośmieszać ludzi z PiS,
stara metoda PO.

Podobnie było w wyborach samorządowych, wszyscy ośmieszali przeciwników PO w swoich reżimowych mediach.

Przegracie teraz i samorządy, dotyczy to również rzekomo niezależnych kandydatów wspieranych przez PO.

Popiszcie sobie jeszcze jakieś bzdury na PiS i tak was nikt nie czyta, tylko wy sami.

Jestem pewien że pis przegra w kolejnych wyborach. Pis nie zrobił niczego dobrego do tej pory a banda głupków popiera pis który się całkowicie skompromitował i jedzie na wstecznym biegu.
~~PO I Majdan niezalogowany
14 marca 2017r. o 15:18
PO chciało zrobić nam w Polsce Majdan, podobnie jak przyczynili siś do wojny na Ukrainie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza