Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 15:06
Śmierć polskiej elity w katastrofie smoleńskiej "jest owiana mgłą tajemnicy i wynikającą z niej nieustannie jątrzącą polityczną nagonką na wszystko, co polskie i wszystko, co związane jest z wielkością Polski i dążeniem do tego, żeby była silna, bogata i szczęśliwa" - mówi szef MON Antoni Macierewicz w Radiu Maryja.

kolejny odlot pisowskiego świra
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2017r. o 15:09
~~ napisał(a): A i jeszcze jedno wiek wcale nie świadczy o tym że masz się wywyższać nad kimś ciut młodszym,zachowywać sie tak jakbyś posiadł cała wiedzę o wszechświecie i sądzić że to co napiszesz to jedyna prawda objawiona, Jak ks. Tischner powiedział " Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda" która jest Twoja? Przed przeczytaniem tego posta weź captopril pod język lub przygotuj nitroglicerynę bo nie chcę byś padł na zawał, i proponuję nie używaj epitetów bo to źle wygląda,w tym wieku tak przeklinać. może medytacja Ci pomoże.

Nie pomaga :D Ale zawsze to jakiś konsensus :D Nie wywyższam się . Podałem Ci dwa nazwiska z sugestią poznania materiału , lecz chodziło mi o to , abyś sam poszukał , bo to zostawia więcej pożytku niż to , co dostaniesz na tacy. Ok. czekam na Twój komentarz . Nie śpiesz się , dobrze , przemyśl :) Zirytowała mnie Twoja próba szufladkowania ... lewica ,prawica , ultraprawica . To wszystko to są bzdurne pojęcia wymyślone przez zkrety... niałych pseudointelektualistów , jako zabawka dla ludu , co lubi się określać po którejś ze stron. Ja od lat jestem wolnomyślicielem i chronicznie wręcz nie znoszę jedynej słusznej prawdy , albo drogi.

Prawda jest zawsze po środku .

ps. uśmiech na twarz i do lektury :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 16:16
~~ napisał(a): Proponuję coś na uspokojenie bo w tym wieku serduszko może walnąć, czytaj ze zrozumieniem a potem szczekaj, oj Kaczka smycz skróci. Nie moja wina że każdy wpis traktujesz jako atak na siebie, sorry ale chyba mamy tu małego ,niespełnionego narcyza który widzi tylko swój czubek nosa, a osoby które podałeś ,posłucham ich wywodów choć na kilometr wali ultraprawicą, no ale nie oceniam bez posłuchania ,poczytania, daj mi tylko czas bo cieć malinowy słabo literki składa. Takie czasy.

"...na kilometr wali ultraprawicą," - jak to prawica to ja jestem "chińczyk". To taka "socjalna" prawica - komusza, PiS_dzielska - beneficjenci 500+ i kolejkowicze z MOPS. Celem tej "prawicy" jest zabrać tym co mają i dać nierobom.
~~falco niezalogowany
24 marca 2017r. o 16:29
to dla was ...y :D

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 17:14
Pannazdzieckiem napisał(a):
ps. uśmiech na twarz i do lektury :)

Twoja ukochana "prawica":

Wprawdzie spekulowano, że Jacek Saryusz-Wolski będzie nowym ministrem spraw zagranicznych, ale te plotki się nie sprawdziły.

Jednak polityk nie został potraktowany niewdzięcznie.

Jego fundacja, (...), właśnie otrzymała sowitą dotację z resortu nauki, którym kieruje wicepremier Jarosław Gowin.

Chodzi o 248 820 złotych, jakie dostała Fundacja Centrum Europejskie Natolin.

Gowin intrygę wymyślił a teraz "rekompensata".

Saryuszowa Fundacja dostała od rządu 250 tys PLN. Ta kwota podzielona na 30 daje nam kurs srebrnika na dziś. To 8333 złote.

PiS/da
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 17:19
~~falco napisał(a): to dla was ...y :D

ciągle ...y mu w głowie, słodziak :* ;)

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
24 marca 2017r. o 20:37
a co z twoim?
podobnie jak z poparciem dla ...ów ?
a może chcesz się załapać do filmiku jednego z ...owatych posłów ;)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 20:45
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.