~~ napisał(a): A i jeszcze jedno wiek wcale nie świadczy o tym że masz się wywyższać nad kimś ciut młodszym,zachowywać sie tak jakbyś posiadł cała wiedzę o wszechświecie i sądzić że to co napiszesz to jedyna prawda objawiona, Jak ks. Tischner powiedział " Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda" która jest Twoja? Przed przeczytaniem tego posta weź captopril pod język lub przygotuj nitroglicerynę bo nie chcę byś padł na zawał, i proponuję nie używaj epitetów bo to źle wygląda,w tym wieku tak przeklinać. może medytacja Ci pomoże.
~~ napisał(a): Proponuję coś na uspokojenie bo w tym wieku serduszko może walnąć, czytaj ze zrozumieniem a potem szczekaj, oj Kaczka smycz skróci. Nie moja wina że każdy wpis traktujesz jako atak na siebie, sorry ale chyba mamy tu małego ,niespełnionego narcyza który widzi tylko swój czubek nosa, a osoby które podałeś ,posłucham ich wywodów choć na kilometr wali ultraprawicą, no ale nie oceniam bez posłuchania ,poczytania, daj mi tylko czas bo cieć malinowy słabo literki składa. Takie czasy.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
ps. uśmiech na twarz i do lektury :)
~~falco napisał(a): to dla was ...y :D
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta