Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 12:29
Podasz źródło tych informacji? Ja Ci podam swoje:

http://zmieniacunie.money.pl/budzet;unii;europejskiej;ile;wplacamy;ile;dostajemy,30,0,1535262.html

Od początku 2014 roku transfery z UE do Polski wyniosły 4.779,5 mln euro, w tym czasie wpłata do budżetu unijnego wyniosła 2.007,1 mln euro. Cholera punkt dla PiS mają lepszą matematykę,pożyczę 2 zł zwrócą mi 1,60zł a tak pożyczę 2 zł a oddadzą mi 90 gr dziady
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 13:13
Z PiS/dzielcami nie ma dyskusji - co Kurski w TVPInfo poda, to ciemny lud to łyka.

Cały ich elektorat jest bogaty w wiedzę - "wierzą że wiedzą".

PiS najwyższe poparcie zyskał wśród osób z wykształceniem podstawowym i gimnazjalnym - 55,9 proc.
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 13:37
Po co się uczyć? Żona rozłoży nogi i za 9 miesięcy becikowe + co miesiąc 500 zł samo wpadnie, leming osiołek będzie tyrał ,zapłaci podatek a Ona/On będzie siedzieć na forum i wychwalać jak to teraz w Polsce jest dobrze, a że ten program to zbawienie dla nierobów to takie reakcje,Całe szczęście są i tacy co dostają pieniądze ale normalnie ,uczciwie pracują.Niech wprowadzą siedzisz dłużej niż xxx lat na bezrobociu to pieniądze Ci się nie należą,zobaczymy czy nadal partia Kaczyńskiego będzie miała nadal takie poparcie.
Oczywiście czekam na formułki i zdania z tylko polskich portali i mediów od pannyzdzieckiem.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2017r. o 14:17
~~ napisał(a): ....
Oczywiście czekam na formułki i zdania z tylko polskich portali i mediów od pannyzdzieckiem.

Cieciu malinowy bez imienia , mam pięć dych na karku i samotnie od ośmiu lat wychowuję dwójkę dzieci . Córa skończyła osiemnastkę , syn trzynaście . Wtedy jeszcze nie było pincet plus , więc przestań mi tu pi ... er...do...lić o rozkładaniu nóg. Podałem Ci dwa nazwiska , które szanuję za wiedzę , leniu patentowy . Mam Ci jeszcze na głos przeczytać ? .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 14:30
Proponuję coś na uspokojenie bo w tym wieku serduszko może walnąć, czytaj ze zrozumieniem a potem szczekaj, oj Kaczka smycz skróci. Nie moja wina że każdy wpis traktujesz jako atak na siebie, sorry ale chyba mamy tu małego ,niespełnionego narcyza który widzi tylko swój czubek nosa, a osoby które podałeś ,posłucham ich wywodów choć na kilometr wali ultraprawicą, no ale nie oceniam bez posłuchania ,poczytania, daj mi tylko czas bo cieć malinowy słabo literki składa. Takie czasy.
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 14:37
a wiesz że pisali tu o tym jak tamten był za unią ? :D
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 14:38
A i jeszcze jedno wiek wcale nie świadczy o tym że masz się wywyższać nad kimś ciut młodszym,zachowywać sie tak jakbyś posiadł cała wiedzę o wszechświecie i sądzić że to co napiszesz to jedyna prawda objawiona, Jak ks. Tischner powiedział " Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda" która jest Twoja? Przed przeczytaniem tego posta weź captopril pod język lub przygotuj nitroglicerynę bo nie chcę byś padł na zawał, i proponuję nie używaj epitetów bo to źle wygląda,w tym wieku tak przeklinać. może medytacja Ci pomoże.
~~falco niezalogowany
24 marca 2017r. o 14:58

To nie jest zakochana panienka w podstawówce, która pisze liściki do chłopaka, tylko to jest prezydent państwa, zwierzchnik sił zbrojnych, człowiek, który ma narzędzia, powinien zwołać Radę Bezpieczeństwa Narodowego

- stwierdził wyraźnie poruszony poseł, nawiązując do listów, które Andrzej Duda słał ostatnio do Antoniego Macierewicza. Arłukowicz zadał też ważne pytania:

Kiedy ta rada miała swoje posiedzenie? Kiedy prezydent rozmawiał z najważniejszymi ludźmi w państwie w sposób formalny i oficjalny o tym, że coś się dzieje? Kancelaria prezydenta informuje o tym, że pan prezydent siedem razy był na nartach, nie informuje o tym, kiedy będzie RBN. To jest jakaś drwina z powagi jego urzędu

- ocenił polityk PO. A chwilę później dodał:

Dzisiaj w Polsce mamy do czynienia właściwie z rozkładem armii, mamy odchodzących generałów, prezydent państwa - już nie chcę się pastwić - ale udaje, że problemu nie widzi. Jego kancelaria zajmuje się tym, czy jadł kiełbasę na stoku, czy pomidora.

właśnie za to między innymi mam gdzieś tego prezydenta i ten kraj
i nie piszcie mi tu że wpis jest i dzięki temu przybyło mi dwa złote :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.