Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

211
skorn
23 marca 2017r. o 22:24
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

primo - financial times jest tak prestiżowy jak u nas prestiżowa jest gazeta wyborcza

secundo - większośc zamachowców w UK to już urodzeni na miejscu emigranci w 2 i 3 pokoleniu

"urodzeni na miejscu emigranci w 2 i 3 pokoleniu" - kolejny, nierozgarnięty PiS/dzioch, "wyznawca" TVPInfo.

Ty rozumiem jesteś "czystym" Polakiem urodzonym jako banderowiec z AW.

Mają brytyjskie/francuskie/belgijskie obywatelstwo, ale jak widać Europejczykami się nie czują.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 4:19
Wolna prasa wg. PiS
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-polska-okladka-tusk-i-merkel-nur-fuer-deutsche-opinie-dziennikarzy

PiS to partia tchórzy , a największy jest na Nowogrodzkiej. Dlatego zlikwidowali Trybunał Konstytucyjny(bo to co teraz jest to napewno nie trybunał), ;chcą wprowadzić ustawę medialną ; podporządkować sobie sądy ; wmówić Polakom że Niemiec to wróg najgorszy .
Kiedyś pewien polityk dobrze ich podsumował "Władze PiS to sułtan otoczony przez dwór eunuchów..."
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 4:51
~~ napisał(a): Wolna prasa wg. PiS
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-polska-okladka-tusk-i-merkel-nur-fuer-deutsche-opinie-dziennikarzy

PiS to partia tchórzy , a największy jest na Nowogrodzkiej. Dlatego zlikwidowali Trybunał Konstytucyjny(bo to co teraz jest to napewno nie trybunał), ;chcą wprowadzić ustawę medialną ; podporządkować sobie sądy ; wmówić Polakom że Niemiec to wróg najgorszy .
Kiedyś pewien polityk dobrze ich podsumował "Władze PiS to sułtan otoczony przez dwór eunuchów..."

Ja ja, gut, makrela i wybor.... byłaby z ciebie dumna :D
Naród niemiecko muzułmański cię popiera
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 5:37
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Wolna prasa wg. PiS

Ja ja, gut, makrela i wybor.... byłaby z ciebie dumna :D
Naród niemiecko muzułmański cię popiera

Masz racje bojkotujmy wszystko co niemiecki: Nie czytajmy prasy(w Gościu niedzielnym są porady odnośnie mody- podobno jest już nowa linia habit 2017;kulinariów- jak poprawnie przyrządzić księdzu golonkę;kosmetyków) porzućmy wyroby motoryzacji (cholera rząd jeździ Audi),niemiecką chemię(może byc wąglik albo inne dziadostwo); wyroby RTV i AGD, no i Polacy wracajcie do pracy w Polsce bo inaczej nazwą Was zdrajcami bo płacicie podatki wrogowi. Rzucili wam ochłapy na które musi pracować także ten gorszy sort, TVPiS robiy wam wodę z mózgu,choć raczej ten organ zamarł u Wasa jedyne co potrafisz napisać to ja,ja.... bo innych argumentów nie masz,myślenie niezgodne z linia partii grozi wykluczeniem z tego lepszego sortu,zabiorą 600+ i trzeba będzie poszukać pracy,o zgrozo u niemca. ;( :P
~~ niezalogowany
24 marca 2017r. o 7:12
Tylko że teraz Niemcy to całkiem inne pokolenie niż w latach 30.No ale dobrze porównajmy. Tam dochodzi do władzy NSDAP i Hitler tu PiS i Kaczyński.
W III Rzeszy partia nazistowska sprawowała totalitarną kontrolę nad niemal wszystkimi aspektami życia obywateli, czyż u Nas nie dzieje się podobnie? Tam była rasa panów i podludzie, u Nas lepszy i gorszy sort. Hitler zmanipulował i ogłupił obywateli u Nas robi to TVP. W nazistowskich Niemczech prano ludziom mózgi , w Polsce jest podobnie,tylko oby to nie skończyło się we wrześniu 1939, bo może Kaczyński ruszy z armią emerytów na Brukselę aby wyleczyć swój kompleks wobec Tuska.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2017r. o 8:00
~~ napisał(a): Tylko że teraz Niemcy to całkiem inne pokolenie niż w latach 30.No ale dobrze porównajmy. Tam dochodzi do władzy NSDAP i Hitler tu PiS i Kaczyński.
W III Rzeszy partia nazistowska sprawowała totalitarną kontrolę nad niemal wszystkimi aspektami życia obywateli, czyż u Nas nie dzieje się podobnie? Tam była rasa panów i podludzie, u Nas lepszy i gorszy sort. Hitler zmanipulował i ogłupił obywateli u Nas robi to TVP. W nazistowskich Niemczech prano ludziom mózgi , w Polsce jest podobnie,tylko oby to nie skończyło się we wrześniu 1939, bo może Kaczyński ruszy z armią emerytów na Brukselę aby wyleczyć swój kompleks wobec Tuska.

Na Brukselę powiada Kolega . Przypomnę o bratniej pomocy i stacjonujących w Polsce okupantach. Kiepski z Kolegi prorok , jeśli już to na Moskwę. I niech się Kolega modli , żeby Macierewicz nie dal się całkiem ogłupić agenturze Usa i wraz z dzielnymi wojam na dupie siedział . To , że PIS handryczy się z eurokołchozem , to plus dla Pisu. Może uda się utrzymać resztki suwerenności tego nieszczęśliwego Kraju , choćby w sferze politycznej , bo o gospodarczej to można zapomnieć. Aczkolwiek , jeśli zrealizują projekta , to kto wie. Tak czytam te Wasze komenty i dochodzę do wniosku , że propaganda zielonej wyspy nie była tak głupia , jak obecna antypisowska. Dwa zyle za wpis ? :D Jakimż to trzeba być ignorantem , żeby z takim zapałem budować Nowoczesne Państwo Komunistyczne pod nazwą Unia Europejska , myśląc o świetlanej przyszłości w neokolonialnym uzależnieniu od bratniego Narodu Niemieckiego ? Drodzy Państwo , zacznijcie qurwa coś wreszcie czytać. Na początek polecam Wam wykład pana Krzysztofa Karonia . Zamieściłem wczoraj w Hyde Parku . Żebyście wiedzieli , po której stronie muru stoicie.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Do: Pannyzdzieckiem niezalogowany
24 marca 2017r. o 8:15
Portal: idzpodprad yuo toube Kowalski & Chojecki
Codziennie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 marca 2017r. o 8:29
~~Do: Pannyzdzieckiem napisał(a): Portal: idzpodprad yuo toube Kowalski & Chojecki
Codziennie.

Znam , znam :) Ale ostatnimi czasy pojawiły się jakieś zgrzyty w środowiskach patriotycznych , panowie mają jakieś wątpliwości co do Jabłonowskiego , być może z tego powodu , że Jabłonowski ostro skrytykował Pisa za Ceta. Za ratyfikowanie tej umowy Morawiecki i Prezes też wzięli by ode mnie po pysku , bo kobiet nie biję ;) , ale no nie mam takich możliwości. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza