Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
3 września 2021r. o 9:12
~~Katolik napisał(a): Jak PO dojdzie do władzy to taki poseł Nitras będzie "piłował katolików żeby nie podnosili głowy", będzie to robił jako katolik?

A mnie zastanawia co ten Nitras miał na myśli mówiąc o przywilejach katolików. Może o czymś nie wiem, a chętnie bym skorzystał :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~prok Piotrowicz niezalogowany
3 września 2021r. o 11:37
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Katolik napisał(a): Jak PO dojdzie do władzy to taki poseł Nitras będzie "piłował katolików żeby nie podnosili głowy", będzie to robił jako katolik?

A mnie zastanawia co ten Nitras miał na myśli mówiąc o przywilejach katolików. Może o czymś nie wiem, a chętnie bym skorzystał :D

To Tytoniu proste , katolicki ksiądz jak zgwałci małe dziecko ,ma przywiej wyboru parafii ,do której w ramach kary ,przeniesie go biskup .
3 września 2021r. o 11:44
~~prok Piotrowicz napisał(a): To Tytoniu proste , katolicki ksiądz jak zgwałci małe dziecko ,ma przywiej wyboru parafii ,do której w ramach kary ,przeniesie go biskup .

Nitras mówił o przywilejach katolików, a to nieco szersza grupa niż sami księża. Ciekaw więc jestem jakie to ja mam przywileje jako katolik.
~~prok Piotrowicz niezalogowany
3 września 2021r. o 12:03
Ktoś napisał: ~~prok Piotrowicz napisał(a): To Tytoniu proste , katolicki ksiądz jak zgwałci małe dziecko ,ma przywiej wyboru parafii ,do której w ramach kary ,przeniesie go biskup .

Nitras mówił o przywilejach katolików, a to nieco szersza grupa niż sami księża. Ciekaw więc jestem jakie to ja mam przywileje jako katolik.

Tytoniu ,usiądźcie na spokojnie, pogrzebcie w internecie, przypomnijcie sobie historię i zobaczycie że chrześcijaństwo to wszędzie jest nowotwór pasożytujący na społeczeństwie i to pod każdą szerokością geograficzną. Nie generalizuję o innych religiach ale jest to wielce podobne. Marks miał rację - religia to opium dla ludu.
Watykańska mafia i jej członkowie są w bananowej republice szczerbatego kartofla bezkarni. Mogą kraść, molestować byle tylko napędzać ciemny elektorat PISowi. Ale to Polacy sami sobie tak urządzili kraj, że faceci w śmiesznych kubrakach robią co chcą. Nadal biegają do kościółka straszeni piekłem i mękami, a na rozkaz plebana wyskakują z kasy. Taka to mentalność narodowa. Nie dziwne, że kler korzysta z tej sytuacji.
3 września 2021r. o 12:06
~~prok Piotrowicz napisał(a): Nie dziwne, że kler korzysta z tej sytuacji.

Wszystko ładnie i pięknie. Tylko wciąż nie wiem jakie konkretnie "przywileje" chce odebrać konkretnie mi poseł Nitas.
ON NIE MÓWIŁ O KLERZE A O KATOLIKACH
Napisałem drukowanymi, żeby dotarło o co pytam ;-)
~~jarek to yebnie niezalogowany
3 września 2021r. o 13:40
pisobolszewia nie otrzyma środków z UE a jest to 1 sasin codziennie przez 10 lat !!

"podnoszone przez Polskę wątpliwości dotyczące nadrzędności prawa Unii Europejskiej nad prawem krajowym wstrzymują przekazanie 57 miliardów euro z Funduszu Odbudowy. - Działalność polityków PiS-u jest po prostu szkodliwa"
~~Katolik niezalogowany
3 września 2021r. o 14:07
~~jarek to yebnie napisał(a): pisobolszewia nie otrzyma środków z UE a jest to 1 sasin codziennie przez 10 lat !!

"podnoszone przez Polskę wątpliwości dotyczące nadrzędności prawa Unii Europejskiej nad prawem krajowym wstrzymują przekazanie 57 miliardów euro z Funduszu Odbudowy. - Działalność polityków PiS-u jest po prostu szkodliwa"

Oddaj władzę PO dla Niemców wtedy te pieniądze jak i Polska powędrują do naszych zachodnich sąsiadów.
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
3 września 2021r. o 18:25
Ktoś napisał: ~~prok Piotrowicz napisał(a): Nie dziwne, że kler korzysta z tej sytuacji.

Wszystko ładnie i pięknie. Tylko wciąż nie wiem jakie konkretnie "przywileje" chce odebrać konkretnie mi poseł Nitas.
ON NIE MÓWIŁ O KLERZE A O KATOLIKACH
Napisałem drukowanymi, żeby dotarło o co pytam ;-)

Tytoń masz rację ,nasz kler to nie katolicy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.