Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Cyklamenowy Winobluszcz niezalogowany
27 maja 2025r. o 16:54
Bardzo trafny jest tytuł tego wątku.
To prawda, szatan jest wszędzie i atakuje.
Teraz przybrał szaty kandydata "obywatelskiego" i atakuje naszą Ojczyznę.
Rogi i ogon schował ale tylko na chwilę.
Nie pozwólmy mu z powrotem ich pokazać !
Ani jednego głosu na oszusta, kombinatora i zamieszanego w sutenerstwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zofja z Rady Parafialnej niezalogowany
28 maja 2025r. o 5:50
Ja czekam jeszcze kiedy księża z Dąbrowy Górniczej założą Katolicki Komitet Obrony Alfonsa .
KOKA = Komitet Obrony Katolickiego Alfonsa.
Na czele mógłby stanąć Dziwisz.
~~ksiądz doktor niezalogowany
30 maja 2025r. o 9:05
Jestem księdzem, jak wygra alfons to nadal będę bezkarnie gwałcił małe dzieci.Jak zaliczę wpadkę to co najwyżej, przeniosą mnie na inną parafię.
~~Brudnozielona Smagliczka niezalogowany
30 maja 2025r. o 16:16
~~ksiądz doktor napisał(a): Jestem księdzem, jak wygra alfons to nadal będę bezkarnie gwałcił małe dzieci.Jak zaliczę wpadkę to co najwyżej, przeniosą mnie na inną parafię.

A czemu bodnarowcy nie zamykają na innej parafii?
Gdzie są ci WSZYSCY pedofile teraz? Jakieś statystyki od Bodnara?
Przecież np, ksiądz Olszewski siedział miesiącami za niewinność zanim bodnarowcom skończyły się preteksty i sąd MUSIAŁ
go w końcu zwolnić?
~~złodziej z Torunia niezalogowany
31 maja 2025r. o 17:47
A jak tam sprawa Stanisława "DajCiumka" Piotrowicza z PiS. Prokurator, który robił wszystko, by chronić księdza pedofila? O tym się nie pamięta co nie?
~~Żółtawordzawy Dereń niezalogowany
31 maja 2025r. o 18:18
~~Brudnozielona Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ksiądz doktor napisał(a): Jestem księdzem, jak wygra alfons to nadal będę bezkarnie gwałcił małe dzieci.Jak zaliczę wpadkę to co najwyżej, przeniosą mnie na inną parafię.

A czemu bodnarowcy nie zamykają na innej parafii?
Gdzie są ci WSZYSCY pedofile teraz? Jakieś statystyki od Bodnara?
Przecież np, ksiądz Olszewski siedział miesiącami za niewinność zanim bodnarowcom skończyły się preteksty i sąd MUSIAŁ
go w końcu zwolnić?

Za niewinność powiadasz.No,skubnąć 100 baniek na krzywy ryj sama niewinność.
~~Zofia z rady parafialnej niezalogowany
1 czerwca 2025r. o 5:21
1410 r. - Po bitwie pod Grunwaldem papież Marcin V obłożył klątwą króla polskiego i wszystkich Polaków do ENTEGO POKOLENIA. Klątwa ta do dziś nie została zdjęta z POLSKI I POLAKÓW obowiązuje ona nadal i w myśl prawa kanonicznego wszyscy Polacy są przeklętymi Antychrystami.
Przeklętymi a jednocześnie z poddańczym konkordatem .
~~Płowobrązowy Szarłat niezalogowany
1 czerwca 2025r. o 5:44
hahahaha...
kiedyś ,przed laty pisałem o tym alterowi to wyzywał mnie od ''wiejskich głupków''...;D
a kiedy napisałem i jemu i ''miss wiedzy i uczuć'' że pewien ''święto krec --liwy'' papież w samej bazylice świętego Piotra na ołtarzu bzykał dwie prostytutki alter się ''zagotował '' a ta cała ''mis'' słała petycje do admina o ''bana''

sporo ''ciekawostek'' jest w książce o historii papiestwa ale żadne z nich (a myślę że to w istocie było alter-ego) nie czytał/o....;D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza