M21W2 napisał(a): ~~Woskowożółta Firletka - Podaj źródło tej informacji , powielanie kłamstwa zdementowanego jakoby Rydzyk z narodowcami zakładał jakąś partie dyskwalifikuje ją w całości . Narodowcy przystąpili do koalicji skrajnie prawicowej tworzonej wokół partii Wolność Korwina Mike , polecam abyś przeczytał co jest na taśmach , ja to zrobiłem i nic nie mogę się doszukać sensacyjnego , piszę jako ciemny lud , chciałbym abyś własnymi słowami mnie oświecił o co w tym wszystkim chodzi .
~~Woskowożółta Firletka napisał(a):Jeżeli politycy obrzucają się błotem ich sprawa , Kaczyński te słowa kierował do czołowych działaczy PO tak samo Schetyna czy Tusk jeden o szarańczy drugi o bolszewikach do działaczy PiS . Napisałem że piszę to z pozycji ciemnego luda bo tak zwolennicy totalnych piszą o wyborcach i zwolennikach PiS . Manipulacja mediów i polityków doprowadziła do tego że zwykli obywatele piszą takie bzdety jak Ty . Ja też pracowałem co prawda tylko rok za Gomułki i pozostałych przywódców komunistycznych , ja już od wydarzeń grudnia 1970 r . wiedziałem że z władzę która używa wojska do walki z własnym narodem wcześniej czy później należy obalić . Jakbyś nie bazował na wypowiedziach nieprzychylnych Pis-owi dziennikarzy tylko przeczytał co było na taśmach to byś wiedział że Kaczyński powiedział że zapłata za wykonaną pracę się należy tylko muszą przedstawić zgodnie z prawem na wszystko faktury , z dalszej rozmowy wnioskuję że nie są w stanie tych faktur dostarczyć . Kaczyński powiedział że bez dokumentów nikt nie zapłaci , jeżeli ich nie posiadają to pozostał tylko sąd i ugoda przed nim i na tej podstawie otrzymają zapłatę , on przed sądem jako świadek zgodnie z prawdą że pewne prace zostały poczynione . Nie wiem skąd masz wiadomość że jakieś pieniądze miał otrzymać kuzyn , nie kuzyn a zięć kuzyna Kaczyńskiego uczestniczył w tym spotkaniu i nagrywał , o pieniądze natomiast upominał się ktoś z zarządu firmy austriackiej która te prace wykonała . ......... https://www.wnp.pl/parlamentarny/wydarzenia/sa-nagrania-jaroslawa-kaczynskiego-z-geraldem-birgfellnerem-rozmowa-dotyczyla-budowy-wiezowcow,36968.htmlM21W2 napisał(a): ~~Woskowożółta Firletka - Podaj źródło tej informacji , powielanie kłamstwa zdementowanego jakoby Rydzyk z narodowcami zakładał jakąś partie dyskwalifikuje ją w całości . Narodowcy przystąpili do koalicji skrajnie prawicowej tworzonej wokół partii Wolność Korwina Mike , polecam abyś przeczytał co jest na taśmach , ja to zrobiłem i nic nie mogę się doszukać sensacyjnego , piszę jako ciemny lud , chciałbym abyś własnymi słowami mnie oświecił o co w tym wszystkim chodzi .
PLANTATORZE ,ja tu piszę z miejsca gdzie stało Zomo ,jako drugi sort ,komunista i złodziej ,zdradziecka morda itd,itp. Mój ojciec ślusarz pracował dla Gomółki ,Jaruzelskiego ,Kiszczaka itd.
Dlaczego Kaczyński nie zapłacił kuzynowi .Sam przyznał że robotę wykonał ?
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):~~Woskowożółta Firletka napisał(a):.. Napisałem że piszę to z pozycji ciemnego luda bo tak zwolennicy totalnych piszą o wyborcach i zwolennikach PiS . Manipulacja mediów i polityków doprowadziła do tego że zwykli obywatele piszą takie bzdety jak Ty . Ja też pracowałem co prawda tylko rok za Gomułki i pozostałych przywódców komunistycznych , ja już od wydarzeń grudnia 1970 r . wiedziałem że z władzę która używa wojska do walki z własnym narodem wcześniej czy później należy obalić ...M21W2 napisał(a):
Zastosowana autokorekta