Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Szary Omieg niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:05
falco napisał(a): nie...to zwykła analogia do krychy która jest od lat skłócona z własną siostrą ...
a więc ''poziom'' ten sam

przypomina mi to troszkę historię Pawki Morozowa ...;)

Skandaliczne są powyższe komentarze, które są zwykłym hejtem na M21. Nie dziwne, że najbardziej jest w to zaangażowany pieniacz falco. Główny tutaj mówca nienawiści. Chamski poziom tego okropnego człowieka to już norma codzienna...…..nienawiść cie żre i zeżre mówco nienawiści!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2019r. o 19:23
''pieniacz ''?

zalatuje mi to alterkiem -putlerkiem :]

to właśnie temu kmiotowi tłumaczyłem by nie używał pojęć o których nie ma bladego pojęcia ...hahaha
a to właśnie putlerek lubował się w tym ''pieniaczu'' i od czasu jego ''zniknięcia'' nikt tego nie napisał...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:27
Dyskusja tutaj polega na wzajemnym okładaniu się obuchem siekiery po łbach. Ktoś ma takie zdanie, drugi może mieć inne , ale wyciąganie wszelkich brudów nawet z życia prywatnego to już zakrawa na chamstwo. Jeżeli gość napisał, że zajmował się uprawą tryskawek to co? Czy coś w ty ubliżającego?. Okradł kogoś? Trzeba już podchodzić do jego wypowiedzi z kpiną. To że nie nakradł i nie wykorzystał przynależności do Solidarności to źle? Czy ja mam się naśmiewać tutaj z kogoś, że jest płytkolepem?. Nigdy się nie zniżę do takiego poziomu dyskusji. Życzę więcej kultury. Pozdrawiam.
~~Szary Omieg niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:28
Zalatujesz to ty mówco nienawiści. Okropny człowiek :(
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2019r. o 19:35
Jakiś Adamowicz dyktuje państwu polskiemu, kto będzie czytać Apel Poległych na Westerplatte? Kuriozum. Mam wrażenie, że słowa w tym momencie muszą już zejść na plan dalszy, a wkroczyć muszą czyny, które zrobią porządek i postawią Adamowicza do pionu. Zgadzacie się?

to jest ta wasza ''mowa miłości'' ...y...

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Wrzosowa Macierzanka niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:42
falco napisał(a): nie...to zwykła analogia do krychy która jest od lat skłócona z własną siostrą ...
a więc ''poziom'' ten sam

przypomina mi to troszkę historię Pawki Morozowa ...;)

Faluś , jak tam twój wujek Jurny Stefan HAHAHAHAHHAHA
na pewno nie zapomnisz o swoim koledze , i będziesz mu wysyłał Szczaw i Mirabelki do pudła.
HAHAHAHAHAH
19709
#Anonim19709 nieaktywny
31 stycznia 2019r. o 19:47
falco napisał(a):

[img=1548960394_m0ly0fv.jpg]

Dopisane 31.01.2019r. o godz. 19:47:

[img=1548960456_zlggut8.jpg]

Zastosowana autokorekta

~~Żółty Dereń niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 20:07
Jaanoo napisał(a):
falco napisał(a):

[img=1548960394_m0ly0fv.jpg]Dopisane 31.01.2019r. o godz. 19:47:[img=1548960456_zlggut8.jpg]

A na którym piętrze Jarek zamieszka w KAJLTauer myślę,że na najwyższym ,żeby mieć całą Warszawę u stóp .

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.