Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
1 lutego 2019r. o 14:42
Nie jestem Jano i nie wiem co to ma do chaotycznych i nieczytelnych tekstów zamieszczanych przez ciebie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
1 lutego 2019r. o 14:46
Nie dopisałem - oszukali .
2161
#fobiak nieaktywny
1 lutego 2019r. o 14:55
M21W2, przeczytaj sobie te brednie jeszcze raz
" Nie wiem jak można szeregowego działacza Solidarności , PZPR , PO , PiS obarczać winą za decydentów , wielu członków PZPR zdało legitymację , nie godząc się z polityką Jaruzelskiego , Wielu odeszło z Solidarności w 1989 r . w tym ja nie akceptując polityki Wałęsy ."

jaka poityke mial jaruzelski a jaka bolek?
ipn-u nie interesuje czy byl to szeregowy czy general, wszyscy do jednego wora

nie wyskakuj mi z oddaniem legitymacji czy odejsciem, odeszles a piers nastawiasz.
raz ubabrany, zawsze ubabrany, nie ma wyzlocen nawet dla takiego zlotka jak ty
2900
#falco nieaktywny
1 lutego 2019r. o 15:37
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
falco napisał(a): PiS?
Prezes i Srebrna
i wszystko jasne :]

I co jest jasne?
Co ten prezes?
Co dokładnie ta Srebrna?

Ja znam odpowiedź na te pytania! Jest wszystko OK!
Pytam co dokładnie dla ciebie jest "jasne"?

ty tu nie pierdziel jak zwykle tylko odpowiedz w kim widzisz ''folksdojczów''
:]

Dopisane 01.02.2019r. o godz. 15:37:

~~Rudawy Kroplik napisał(a):
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
fobiak napisał(a):

I ciągle ponawiane pytanie: kto lepszy od PiS?

Ale tępy kmiot.
Jak złodziej podzieli się z biednym to nie jest lepszy innego złodzieja .Tylko wtedy biedak staje się jego uzależnionym wspólnikiem .
Pislamiści nie uczą was kreatywności , samodzielności i pracowitości. Uczą was że wszystko zależy od władzy.
Przypomina ci to coś kmiocie tępy ?

co ja widzę???...''kmiocie tępy''? :]

no bazyl ...daj ''popis''hahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
1 lutego 2019r. o 15:56
fobiak napisał(a): M21W2, przeczytaj sobie te brednie jeszcze raz
" Nie wiem jak można szeregowego działacza Solidarności , PZPR , PO , PiS obarczać winą za decydentów , wielu członków PZPR zdało legitymację , nie godząc się z polityką Jaruzelskiego , Wielu odeszło z Solidarności w 1989 r . w tym ja nie akceptując polityki Wałęsy ."

jaka poityke mial jaruzelski a jaka bolek?
ipn-u nie interesuje czy byl to szeregowy czy general, wszyscy do jednego wora

nie wyskakuj mi z oddaniem legitymacji czy odejsciem, odeszles a piers nastawiasz.
raz ubabrany, zawsze ubabrany, nie ma wyzlocen nawet dla takiego zlotka jak ty
Zapachniało PRL-em np. o zamordowaniu Księdza Jerzego Popiełuszki zadecydowali decydenci na wysokim szczeblu , ukarano płotki , decydenci WRON mieli niekończące się procesy , umarli po wielu latach bezkarni . Do Twojej wiadomości , z Bolesławca tylko jeden działacz został odznaczony Krzyżem Wolności i Solidarności i to nie zachował tego dla siebie tylko przekazał do kościoła gdzie jest wmurowana tablica upamiętniająca zamordowanego patrona robotników Ks. Jerzego Popiełuszkę . Jaruzelski w mojej ocenie to konfident sowiecki doprowadził do wielu tragedii i zbrodni na własnym narodzie - gospodarczo kraj na skraj bankructwa . Bolek konfident ubecki w latach 1971-do 1976 . Po tym roku nie ma bezpośrednich dowodów na jego współpracę . w 1988 ponownie poszedł na współpracę z bezpieką - ( Magdalenka , okrągły stół ) - Bolek oddał gospodarkę w ręce Saksa realizowaną przez Balcerowicza , Lewandowskiego i innych liberałów , - wiesz co z Tobą byłaby ciekawa wymiana jak to napisałeś subiektywnych poglądów , tylko te Twoje niczym nie poparte insynuacje .
2161
#fobiak nieaktywny
1 lutego 2019r. o 16:04
wybacza ale kraj do bankructwa doprowadzily strajki
nie przedstawiles polityki jaruzelskiego i bolka
reszta to bzdety
morderstwa zawsze sie zdarzaly nawet w laziskach a wykorzystywanie ich do wlasnych celow tez nie jest nowoscia, ostatnio gdansk
przestan w koncu pier../ lic farmazanony i pomysl zanim rzucisz tu ochlapem
~~Rdzawozłoty Zaślaz niezalogowany
1 lutego 2019r. o 16:43
pis to arcy szkodniki i arcy oszuści Narodu Polskiego
i należy zrobić absolutnie wszystko żeby odsunąć pis od władzy
2900
#falco nieaktywny
1 lutego 2019r. o 16:45
fobiak napisał(a): wybacza ale kraj do bankructwa doprowadzily strajki
nie przedstawiles polityki jaruzelskiego i bolka
reszta to bzdety
morderstwa zawsze sie zdarzaly nawet w laziskach a wykorzystywanie ich do wlasnych celow tez nie jest nowoscia, ostatnio gdansk
przestan w koncu pier../ lic farmazanony i pomysl zanim rzucisz tu ochlapem

no i ponownie muszę ci przyznać rację :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza